Barfiks Çekmek istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan marmix
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

marmix

Üye
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle forumda bu konuyla ilgili araştırma yaptım ama konu sahipleriyle vücut yapılarımız farklı olduğu için orada verilen tavsiyeler bena yaramadı.
Arkadaşlar ben ekim ayında 101 kilo idim. Diyetisyen gitti ve diyete uyarak spor yaparak 100 günde 15 kiloya yakın verdim. Şuan 85,8 kiloyum boy 178. Birde evde youtube'den bulduğum 40 dakikalık cardio programını uyguluyorum haftada en az 5 gün.Ve inkospor L-karnitin kullanıyorum. Şimdi arkadaşlar daha 10 kg fazlam var farkındayım. Ama ben 1 tane bile barfiks çekemiyorum. çekmeye yeltenmiyorum bile. bara asılınca çivi gibi kalıyorum. Kendimi 1 santim bile yukarı çekemiyorum.
Şimdi arkadaşlar evde sadece 4kg*2 dumbell var. Üstüne 3*15 şınav çekebiliyorum setler arası 1 dakika olmak şartıyla.başkada bir ağırlık yok. Ben nasıl antrenman çalışmalıyım barfiks çekebilmek için? neler yapmalıyım?

Kardes benim tavsiyem once arkana bitane sandalye al. Bi ayagini ona koy ufaktan destek alarak cekmeye basla. Guclenince sandalyeyi uzaklastirirsin ve alisinca artik sandalyeyi kullanmazsin [emoji4]

Uzaydan gönderdi

Back
Yukarı