• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Baran Kalaycı yarışma hazırlıkları

arkadasşlar baran kilo verdi hacimden düstü ama bu süre zarfı içerisinde vucudu super detaya kavuştu yarışmada en önemlisi definasyon sonucta mr. olımpıa ya katılmıyo fıtnes grubunda yarışmaya katılıyor 2 resım atacagım baranın ve benım sırtımın bır tarafda full defıne sırt obur tarafda sulu yaglı bır sırt ne dedıgımı daha ıyı anlıcaksınız

Eklentiler

• CYMERA_20130920_200222.jpg
    CYMERA_20130920_200222.jpg
    411 KB · Görüntüleme: 1.011
  • barann.jpg
    barann.jpg
    137,9 KB · Görüntüleme: 1.104
Güncel sırttan poz yarın tartı var suyu kestim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    188 KB · Görüntüleme: 1.825
Tebrikler ve yarışmada başarılar.

yarışma saati belli mi ve federasyondan canlı verılcek mı bılgılendırmesı olan var mı ?

sayın bkalaycı doping testi olmayacak mı yarışmada ?

Böyle bir soruya ne gerek var.. Belliki laf olsun diye soruyorsun.. Yarışmacıya haberdar mı ediyorsun yoksa bilgi almak mı amacın belli deyil..

Başarılar baran . umarım Seni keyiflendirecek, emegini karşılıksız bırakmıcak sonuçlar elde edersin.

Saatini bilmiyorum canlı verilir ama tahmime göre

Böyle bir soruya ne gerek var.. Belliki laf olsun diye soruyorsun.. Yarışmacıya haberdar mı ediyorsun yoksa bilgi almak mı amacın belli deyil..

Başarılar baran . umarım Seni keyiflendirecek, emegini karşılıksız bırakmıcak sonuçlar elde edersin.

amacım bilgi almak değil bilen bilir anlayan anlar zaten orda sorun yok.merakım dan soruyorum ne olacak orada ? seni ilgilendirmeyen sorulara cevap vermene gerek yok zaten.kendisininde ya zoruna gidiyor ya da görmedi herhalde

Baran espri gibi sorulari bosver , yarismada basarilar sana ilerde yarisma dusunen biri olarak soruyorum ozellikle bu sene kendi standardima gore fena kurumadim ancak belli seviyeden sonra ufaliyorsun yuzun cokmeye basliyor ya , bunun piskolojik esigini kirip hani diete gozu karartip nasil devam ediyorsun isin hani irade kismindan bassetmiyorum kisinki kutleni biliyorsun girdigin agirliklari biliyorsun dietin ve yag oranin sonlarina dogru ciddi guc azalmasi ve kas kaybida oluyor gerci sen iyi korumussun yag yakerken neyse dagitmadan piskolojik esigi nasil geciyorsun ve dietin ilerki seviyelerinde kas kaybetmemek icin veya minimumda tutmak icin nedir taktiklerin

amacım bilgi almak değil bilen bilir anlayan anlar zaten orda sorun yok.merakım dan soruyorum ne olacak orada ? seni ilgilendirmeyen sorulara cevap vermene gerek yok zaten.kendisininde ya zoruna gidiyor ya da görmedi herhalde

Böyle saçma sapan soruya cevap vermemesi normal .. kendisinin ya zoruna gitmiştir çümlesini kurdugunu gördükten sonra susmam gerektigini anladım. dedigin gibi anlayan anlar

Son olarak herkese iyi geceler

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 989
öncelikle yarışmada başarılar dilerim umarım her şey gönlünce olur
birde bence modellik/oyunculuk işlerini araştır o kuru vücutla alayına gidersin

peki ya suplement

Merhaba arkadaşlar Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu`nun İzmit'te 27- 29 Eylül arasında yapacağı Dünya şampiyonası seçmelerine- +1.75 Gençlerde katılmayı düşünüyorum..Bunlarda hazırlıklar daha diyete başlamadım ağustosun ortası gibi yarışma diyetine başlıyacağım.

Boy : 1.82

Kilo : 82-83 Arası

Kollar sicak 41.5 omuz 136 cm bel 83 cm

peki hocam

suplement durumun nedir .

Lanet olsun böyle federasyona , yarışmacılara verilen para ödülünü bile kaldırmışlar , sebep doping'e teşvik :)

Back
Yukarı