• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Baran Kalaycı yarışma hazırlıkları

Video

senin eski fotolarına baktığımda nasıl olurda bukar gelişir diyip bi türlü sen olduğuna inanamıyorum hakkını helal et :)
ama artık inanmaya başladım ve çok güzel gelişimin karşısında hayran olmamak elde değil

Baran Kalayci - YouTube

amatör bi video çektim kendi çapımda sırf sen istedin diye 3 lt su 4 öğünde yemek yemiş halim video basit oldu biraz ama idare eder işte ilerde çekerim daha iyi

Son durum amatör sırttan

Eklentiler

• barann.jpg
    barann.jpg
    137,9 KB · Görüntüleme: 917
74 kilo 28 inde yari final var

Son 5 gün kaldi yarismaya katilicak olan herkese basarilar

Eklentiler

• IMG_20130922_101855.jpg
    IMG_20130922_101855.jpg
    122,2 KB · Görüntüleme: 912
yanlıs anlama ama hacimce cok kücüldün bence ya bu kadar kücülcegini tahmin etmiyodum bundan 2 hafta onceki halin daha iyi gibiydi basarılar ama tartısmasız cok ıyı vucut ama sankı cok hacım kaybettın gıbı geldı bana

Karbonhidrati sifirladim su siralar 83 den 73 kiloya dustum ayrica daha yukleme yapilicak ayrica fotograflarda soguk halim var 10 dk isiniyim patliyo vucut bakicaz podyum zamani ilk defa yarisma goruyo vucut elbet bizimde hatalarimiz olucaktir ne kadar titiz davransakta

en çok merakla izlediğim konu burası :)
inş. yarışayı kaçırmam

Bilmiyorum valla cumartesi yarı final kardeşim internetten takip edebilirsin

inşallah güzel bir derece elde edersin :) takipteyim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:17 ----------

bu yarışmayı kazanırsan omuzlar sayesinde kazanırsın bence :)

Back
Yukarı