• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Baran Kalaycı yarışma hazırlıkları

senin eski fotolarına baktığımda nasıl olurda bukar gelişir diyip bi türlü sen olduğuna inanamıyorum hakkını helal et :)
ama artık inanmaya başladım ve çok güzel gelişimin karşısında hayran olmamak elde değil

senin eski fotolarına baktığımda nasıl olurda bukar gelişir diyip bi türlü sen olduğuna inanamıyorum hakkını helal et :)
ama artık inanmaya başladım ve çok güzel gelişimin karşısında hayran olmamak elde değil

Tesekkur ederim dostum . bu arada izmitteki anlasmali otellerin fiyatlari vs vs aciklandi .Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu ben ramada plazada konakliycam baska bir yarismaci arkadasim ile.. Yarismanin duzenlenicegi yere 20-30 adimmis

Gökhan Sevencan diye arastir hocam. Bu adam 1.ligi elinden alabilir

gökhan pek yalaka adamdır.yarışma önceside bunu bi hayli kanıtladı.hükümete ve iktidara bi yağ çeker hiç sormayın.melik gökçek'in sayfasıdan çıkmaz sürekli video paylaşır.vücut iyi ona şüphe yok.ama baran ondan daha iyi.ülke sporunun ali ortada.işin içinde peşkeş olmazsa baran alır birinciliği.

Son 16 gün 75 kg son form durumu--

Eklentiler

• 1238901_309667772508914_530329779_n.jpg
    1238901_309667772508914_530329779_n.jpg
    100 KB · Görüntüleme: 844
Bugunku cekimden bir kare soguk

Eklentiler

• IMG_78928276559084.jpeg
    IMG_78928276559084.jpeg
    39,4 KB · Görüntüleme: 899
Ciddi anlamda özendim. Özelden soru cevaplandırıyorsanız eğer danışmak istediğim bir konu var. Bu arada derece elde edeceğinize inanıyorum

takdir ediyorum. çok başarili ve profosyenelce bir gelişim (kiskandim yavs )
yarismada umarim derece alirsin
yarişmadan ziyade kendi hayatinda kazanmişsin birinciligi.
sevgiler!

yeni gelişmeleri duymuşsundur umarım yarışmadan çekilme söz konusu mu ?

Hayir oyle bi durum yok son gune kadar diyete devam

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:56 ----------

Ciddi anlamda özendim. Özelden soru cevaplandırıyorsanız eğer danışmak istediğim bir konu var. Bu arada derece elde edeceğinize inanıyorum

www.facebook.com/brnklyc eklerseniz burdan yanitlamam daha rahat olur reklam yasak mi bilmiyorum ama mesaj kutusu doldugu icin bakamiyorum fazla

Son 13

Son 13 son durumlar .. Kisiye ozel diyet beslenme & Antreman - mide programi ve uygun fiyata supplement (gida takviyesi) icin mesaj atabilirsiniz

Eklentiler

• 0.jpg
    0.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 866
Back
Yukarı