kemaldonado
Üye
Antrenman rutinini paylasır mısın?Hareketler setler falan 

Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Haftada 4 gun 30-45 dk arasi saatte 6.5-7 km hiz ile hizli yuruyus geri kalan 3 gun 4 hareket olmak secip mide super set olarak yapiyorum. Cinsel istek konusunda sikinti yok bu bünyeye göre farklilik gosterebilir ama..selam Bkalayci,
fiziğin gerçekten güzel, iyi yol katetmişsin. fakat diyetini okuduğumda neredeyse 0'a yakın yağ aldığını görüyorum. bildiğin üzere erkeklik hormonu yağlardan sentezleniyor. Sorum sen ve senin gibi kuruma döneminde yağı azaltan sporcu arkadaşlarıma, cinsel hayatınızda dietten önceki canlılık oluyor mu? benim yağ oranım %11 , düşük yağlı bir diete başlamak istiyorum amacım senin kadar düşmek değil sadece %8 falan. Ayrıca hiç kardiyo yaptın mı bu süreçte, yorumları 12 .ci sayfaya kadar okudum, ama ilerde cevaplamışsan bu soruları kusura bakma.
başarılar , allah yardımcın olsun.
belin günden güne inceliyorbel için yaptıgın egzersizleri öğrenebilirmiyiz
hiit yapmamanın özel bir nedeni mi var yoksa sabit hız kardiyodan daha mı iyi sonuç alıyorsun?
Tatlı olarak ne tüketiyosun ? Sadece meyvelerden mi şeker ihtiyacını karşılıyosun ?
Haftada 1 gün kendine izin veriyo musun ?
Hayir tatli ihtiyacini karsilamiyorum haftada 1 izin falanda yok![]()
meyve falanda yemıyosunuz yanı..
kan sekerınız dusmuyo mu ?
ben tamamen kesmıstım 1 hafta sonra vucudum dustu resmen hastalandım..
Üstad günlük beslenme programını yazman mümkün mü saatleriyle beraber ( bi sakıncası yoksa yazmanda )
2.sorumda ant sonrası basit şeker alımı gereki yönünde bilgiler var bunu uyguluyo musun yada ne düşünüyosun ? Tşkler
Hocam spora başlamadan önce omuz ölçünüz kaçtı?
glutaminin kas gelişimi için hiçbir yararı olmadığı söleniyor neden kullanıyosun. Yada sen yararı olduğuna mı inanıyomusun .
Bu sporda herkes bir sey der ya 1 kisiyi dinliyceksin yada kendin hata yapa yapa bir seyleri ogrenmeye calisicaksin![]()