Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Su an kaç kilosun ?
izmit deki yarışmaya sendemi girecektin ?
bu arada form durumun çok iyi birincilik gelebilir![]()
Onden son form durumu
Formunuz çok iyi,sanırım ilk 3 kesin,umarım 1. olursunuz![]()
Genelde olmazsa olmazim Optimum Whey protein - Optimum Bcaa - Optimum Glutamin- Bcaa yerine Amino fx de olabilir - vitamin olarakta Optimen veya Animal Pak. Para durumuna gore Optimum Hydro whey alip sabahlari ac karnina ictigimde oldu bide antremandan hemen sonra Tek basina hic bi zaman Destekleyici urun kullanmadim kullanmayi onermemde hepsi birbirine bagli bir zincir olarak dusunuyorum tek basina verim almak fazla olmuyor.. Ama para durumuna gore tabi.. Proteini hic kesmedim spora basladigimdan beri .Cok fazla supplement kullanmam derseniz Bcaa yerine Gunde en az 250-300 gr kirmizi et yemeni oneririm Animal pak te cok fazla hap var birazda fiyatli dersen Optimen iyi gider Glutamin zaten uzun sure gidiyor..
glutaminin kas gelişimi için hiçbir yararı olmadığı söleniyor neden kullanıyosun. Yada sen yararı olduğuna mı inanıyomusun .
Al bak eski halim daha bundan ne kadar kotu olabilir vucudun?![]()
Anaa Aynı ben bitek kafa değişik![]()
şaka bi yana Resimdeki Halinin Boy kilo ve omuz ölçülerin nedir.Sanırım Benimde Senin gibi olabileceğime inanmaya Başladım
![]()
![]()
![]()
1.79 du boy 53-55 kilo arasiydi omuz olcusunu falan bilmiyorum
Hocam Sen bendende Zayıfmışsın valla.2 senede böyle olmak gerçekten büyük başarı.helal olsun valla.Bi yerde Çalışıyomusun.Yoksa sadece body ilemi uğraşıyosun
Ya gerçekten saygı duyorum ya . Nasıl bu kadar kuru olmayı becerebiliyosunuz gerçekten tebrik ederimSanırım hayat boyunca istiyecegim ama yapamıyacagım bir durum . O yüzden şuan sizi gerçekten bu işin hakkını veren biri olarak görüyorum
![]()
Vg ile kaç yıldır uğraştığınızı yazabilirmisiniz acaba,görmediysem kusura bakmayın?
İradeye sahip çıkma derken ? Hangi konuda