Bar kaldırırken bileklerdeki ağrı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Axe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Axe

Üye
Arkadaşlar 2 haftadır bar kaldırırken bileğim ağrıyor ama eklem yerim değil bilek kaslarının olduğu yer bar kaldırırken çok ağrımıyor ama bitiminde yere indirirken çok ağrıyor şimdilik ağrıyan yere kas gevşetici ağrı kesici bir krem ile masaj yapıyorum ve sarıyorum bar ile artık hafif ağırlıklamı çalışmalıyım düzelene kadar ?

Bileginizi incitmis olabilirsiniz. Bir rontgen cektirebilirsiniz.

Yada iyice isinmiyorsunuzdur, tutuslariniz yanlistir ve bilege cok yuk biniyordur.

Beence bileginizi dinlendirin.

krem ile masaj yaparken ağrıyan yeri tam olarak keşif etmeye çalıştım bileğimdeki kasta değil kemikte bi ağrı var

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:33 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:25 ----------

Yada iyice isinmiyorsunuzdur, tutuslariniz yanlistir ve bilege cok yuk biniyordur.

6Aydır yapıyorum bu sporu tutuşu düzgün yaptığımı gayet iyi biliyorum ve spordan önce 3 dk bisiklet şınav max. barfiks max. ve Streching (esnetme-açma-germe) bunlarıda yapıyorum sanırım ağır giriyorum ondan olabilir mi ?

önemli değildir
Bence fazla yüklenme zamanla geçer
İlla çalışacaksanda ağır girmeden dene
Ama önce doktora görünKi rahat edesin

Dostum o ağrı normaldir her yeni sporcunun başına gelir:)
Öncelikle ağrının sebebi Bileklerinin güçsüz olması ve barla calışırken eğer barı çok sıkarsan böle bi sorunla karşılaşabilirsin bende bi çok kere aynı sorunla karşılaştım
Öncelikle tavsiyem 1 hafta dinlendir bileğini daha sonrada barl curl çalıştığında düz bar değilde Z barla çalış ve barl kalın olsun bi süre bileğini güçlendirene kadar tavsiye 1-2 ay bu şekilde çalış.
geçmiş olsun

Açıkçası programımın dışına çıkmayı istemiyorum düz hacim için düz bar ile çalışıyorum ama şimdilik bir kaç hafta Z bar ile devam edeyim masaj ve kremle düzeli bi şekilde devam edersem düzelir umarım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:23 ----------

Bu arada bileklerimde ince onuda belirteyim 36.5 cm kol olmasına rağmen bileğim çok ince duruyor bakılınca bilek hareketleriyle güçlendirmelimiyim bilek egzersizleri yaparak ?

ayni ağrılar bende de vardı, özellikle dumbell bench press e geçince başladı , acayip bir kasılma ağrı oluyordu , ben üzerine gittim, 3-4 hafta kadar ağrıdı, ve şu anda ağrı kalmadı, sanırım güçlendiler.Ama mutlaka emin ol, eklemde mi ağrı yoksa kasta mı.benimki kasta idi.
Bilekte kas var mı ki ?

Arkadaşlar 2 haftadır bar kaldırırken bileğim ağrıyor ama eklem yerim değil bilek kaslarının olduğu yer bar kaldırırken çok ağrımıyor ama bitiminde yere indirirken çok ağrıyor şimdilik ağrıyan yere kas gevşetici ağrı kesici bir krem ile masaj yapıyorum ve sarıyorum bar ile artık hafif ağırlıklamı çalışmalıyım düzelene kadar ?
ayni agri bendede vardi dostum,agirligi kaldiriyosun tam set bittikten sonra ellerini bar dan birakirken agiriyor dimi?
benimde su an agiriyor sanirim ne zaman agirliklar artsa o zaman basliyor,cok fazla kilo yukleme derim agirmasini istemesen

ayni agri bendede vardi dostum,agirligi kaldiriyosun tam set bittikten sonra ellerini bar dan birakirken agiriyor dimi?
benimde su an agiriyor sanirim ne zaman agirliklar artsa o zaman basliyor,cok fazla kilo yukleme derim agirmasini istemesen

Evet ağrı aynen böyle şimdilik daha hafif çalışim düzelir kısa sürede umarım

Back
Yukarı