hazir ve temmuz ortalarına kadar falan kilo aldım ağustos başında 72-73 kilo idim on kilo kadar aldım yaklaşık ve ağustos başından beri haftanın 3 günü kardiyo idmanlarıma devam ediyorum kesinlikle aksatmadan yani çok yağlı değil vücudum artık ancak karnın üstünde hala yağlar var bir türlü kurtulamadığım özellikle en alt ikilinin üzerinde , günlük olarak bir avuç badem ve fındık yiyorum bir makalede ihtiyacınız olan yağı en doğal ve güzel yoldan karşılar yazıyordu ?
bir de beslenme programımı okumuşsun zaten
07.00 3 yumurta beyazı haşlama + 2 light ekmek
10.00 1 elma 2 mandalina belki 1 tane de muz (antrenman g.nleri muz)
12.00 50 gr beyaz peynir yağsız - 250 gr haşlanmış göğüs eti 1 light ekmek
14.00 bir avuç fındık ve badem (bu gerekli mi bilmiyorum sizce gerekli mi definisyon da doğal yağ kaynakları ? )
15.00 200 gr light yoğurt
16.30 250 gr bulgur - 50 gr beyaz peynir
18.30 antrenman
20.00 idmandan hemen sonra sıvı ballı su
20.20 idmandan 20 dakika sonra bir muz
20.45 idmandan kırk beş dakika sonra 250 gr haşlanmış göğüs eti + 1 light ekmek
22.00 300 ml yağsız süt ve gün bitimi
bu programı . Bu program beni çok yoruyor ve aynı zamanda aç bırakıyor özellikle antrenmandan sonra ve karbonhidrat sanırım daha az çünkü kilo veriyorum yağ yakmak için kilo vermek şart mı yani onu merak ediyorum ve aynı zamanda bu definisyon için karbonhidratın az olduğu bir program ben karbonhidratı biraz daha arttırmak kilomu fazla kaybetmemek yalnızca yağlardan uzak durarak minik minik adımlarla bir yıl içerisinde eritebileceğimi düşünüyorum ve istiyorum ama nasıl karbolar tercih etsem bir türlü çözemedim ya fazla kilo alıyorum ya da aç kalıyorum gibi dengesiz bir durum söz konusu yani , teşekkür ederim bu arada