Bana bir yol gösteren lazim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle herkese hayirli günler dilerim. Uzun bir zamandir basla birak - basla birak seklinde vücut geliştirme çalışıyorum. Ilk başlarda arkadadlarimla gidiyordum. Onlar belli bi zaman sonra gelmeyince bende birakiyordum. Artik karar verdim kendi basimin caresine bakicam. Yaklasik 3 haftadir duzenli bir sekilde Bismillah dedim başladım. Benim sorum su yonde. 1.si surekli bir halsizlik var bende. Ofis calisaniyim o yuzden salon haricinde fazla bir akivitem yok. Özellikle ogle yemegi sonrasi bir uyku hali sorma gitsin. 2.si duzenli beslenmeme ragmen takviye almak istiyorum. Protein tozu ve amino asit kullanmak istiyorum. Ayrica suan icin baslangic programindayim. Gogus-On kol Kanat-Sirt-Bacak ve Omuz-Arka kol tarzinda çalışıyorum. Son olarak 1.80 boy 80 kiloyum fakat göbek var biraz. Vucudumda dar gibi geliyor bana. Bana öneride bulunacak, tavsiye verecek herkese şimdiden teşekkür ederim.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır

Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı