Balık Yağı Markası Tavsiye Edermisiniz?

Karakaş

mitaminin içeriği böyle gözüküyor,düşük değilmi epa-dha değerleri

İçerik:
200 ml.

Besin Değerleri
Besinler 10 ml.de
Vitamin A 0,45 mg
B1 Vitamini 0,8 mg
B2 Vitamini 0,9 mg
B6 Vitamini 0,5 mg
B12 Vitamini 0,7 µg
C Vitamini 35 mg
D3 Vitamini 10 µg
E Vitamini 5 mg
Folik Asid 50 µg
Niacin 10 mg
DHA 200 mg
EPA 40 mg

Neredeyse Alacaktım :) Mitamin i :)

karakas uzun zamandır bana muhalefet olmak icin yazıyordu asılsız bilgiler ile

su an piyasada en ucuz ve epa dha oranı yuksek olan marincap special

Dr Quicks omega 3 ürünü iyi gibi. 200 Softjell - 40 50 tl arası fiyatı. Ağır metal içermiyor deniliyor.

2 Kapsül:
• 2000 mg Alaska balık yağı
• 40 IU Vitamin E
• 620 mg EPA
• 380 mg DHA

Dr Quicks omega 3 ürünü iyi gibi. 200 Softjell - 40 50 tl arası fiyatı. Ağır metal içermiyor deniliyor.

2 Kapsül:
• 2000 mg Alaska balık yağı
• 40 IU Vitamin E
• 620 mg EPA
• 380 mg DHA

cin malı oldugunu soyluyolardı

birde dıs kapı zaten plastik balık yagı gunesten korunması lazım fakat kapı cok kotu

Pİyasada okadar çok marka dolanıyorki hangisine güvenip alacağımı bilmiyorum. Kalitesi uluslararası pazarda tescillenmiş markalarında Türkiyede satışı yok, yada çok pahalı! Kullanıp deneyen arkadaşlar varmıdır iç pazardan rahatlıkla alabileceğimiz güvenilir bir marka önerebilirmisiniz?

gnc ve Nature's Bounty

Bugün Extreme Performance adında Omega 3 aldım. Ankarada tanınmış bir supplement store dan mağazaya güvenerek aldım. İnterentte vs araştırdım fakat markaya dair hiç bir sonuç bulamadım. Omega nın sahte veya gerçek olduğuna dair bir kaç video izledim, karton bardak deneyi. Sıcak suya atıyorsun bardağı yırtarsa gerçek yırtmassa sahte veya kalitesiz denmiş. Bardağa hiç bir şey olmadı. Sorum şu sizde ne yapmalıyım? Kullanmalımıyım bitene kadar, yoksa derhal atmalımıyım. Birde önerbileceğiniz kaliteli omega markası varmı? Yardımcı olursanız sevinirim

Marincap special.Diğeri etkisizdir.Carlson tablet olan.Bunları kullanıyorum genelde.Ve bir balık yağının orjinalliğini anlamak çok kolaydır.İnternette videoları var fish oil test yada balık yağı test'i yazıp izlenirse köpük bir selülozik bardak yardımıyla(mısırcıların verdiği köpük bardak yardımıyla)basit bir şekilde anlaşılıyor.Bardağa yarıya kadar sıcak su ekle.balık yağını del ve akıt içine.6-7 dakikada bardak kopma/delinme noktasına geliyor.Bu oluyorsa bu balık yağı kalitelidir,değilse kalitesi tartışılır.Kolay gelsin herkese.

Back
Yukarı