balık unu hakkında bilgisi olan var mı?

medetkerem bu bildiğimiz normal un değil. balık unun denmesinin nedeni balıkların un kıvamına getirilene kadar öğütülmesi. şimdi bende bunu kullanıyordum ve gerçekten çok mumnunum yanlız şunu merak ediyorum bu balık ununun sindirim süresi ne kadardır acaba? sonuçta tavuk eti gibi tüm halde değil toz halde olduğu için sindirimi daha hızlıdır diye düşünüyorum

Şaka mı bu ya?

Balık ununu yemeyi nasıl düşünebiliyorsunuz? Sakın öyle birşey denemeyin arkadaşlar, balık unu hayvanların beslenmesi içindir bizim için değil. Ayrıca kokusundan bırakın yemeyi yanında durabileceğinizi bile sanmıyorum.
Balık unu kurutulmuş balıklardan ziyade artık balıklardan temin ediliyor.

benım kafama yattı gıbı daha oncelerı balık beslerken arada yemlerınden yerdım eger o kadarsa tadı sıkıntı yok ama memlekete kacar kacmaz amcamın yanına ugrayıp ısın inciğini cıncığını öğrenırım olmadı buraya da yazarım.yukarıda bır arkadasın dedıgı gıbı gozlerımı kaparım vazifemi yaparım =DDD

medetkerem bu bildiğimiz normal un değil. balık unun denmesinin nedeni balıkların un kıvamına getirilene kadar öğütülmesi. şimdi bende bunu kullanıyordum ve gerçekten çok mumnunum yanlız şunu merak ediyorum bu balık ununun sindirim süresi ne kadardır acaba? sonuçta tavuk eti gibi tüm halde değil toz halde olduğu için sindirimi daha hızlıdır diye düşünüyorum
sayın sergıo uzun zamandır aradığım bi ürün nereden temin ettiğinizi yazarsanız sevinirim cevap bekliyorum

çok sevdiğim bir üründür hergün 300 gram balık unu tüketirim, kaşık kaşık yiyorum...

şaka tabi :D arkadaşlar balık unu yenir mi hiç, tadını kokusunu geçtim de zaten bu insanlar için üretilen birşey değil ki ?

Bende dövüş horozlarımı yemine karıştırıyorum. Tavuk çiftliklerinde kullanılan endüstriyel birşey bu insan için değil. Oldu olacak köpek maması var problan besin değerleri muhteşem alın yeyin tövbe tövbe.

arkadaşlar tüketen var mı ? protein tozu alacak bütçem yok. bunu sütle muzla mikserde karıştırıp götürsek nasıl olur ? içilme konusunda sağlık açısından bir sıkıntı yoksa alsam mı ?

Protein tozu şart birşey değil zaten , yumurta al tavuk al , bütçen yoksa bütçene uygun protein kaynağı bulursun , sırf ucuz diye hayvan yemi yenir mi?

Protein tozu şart birşey değil zaten , yumurta al tavuk al , bütçen yoksa bütçene uygun protein kaynağı bulursun , sırf ucuz diye hayvan yemi yenir mi?

9 senedir bu sporla uğraşıyorum. artık durumlar yumurta ve tavuğada yetmiyor. sadece merak ettiğim yesem ne olur Salmonella virüsü kaparmıyım ? tadı hiç farketmez katlanırım

Back
Yukarı