arkadaşlar merhaba haftada 1-2 balık tuketmeye calısıyorumda malum evdekı herkes fırında ızgara şeklı kuru oluyor gıbısınden sevmıyorlar ve annemıde ayrı ayrı ugrastırmak ıstemıyorum balık tavasında yapıldıgında besın degerlerınde cok bı degısme olurmu tam bılgısı olan varsa sevınırım kızartmalarda bılıyorumda değişiklik iyidir
Unsuz sana son hepsini kızarttığında cok az yağla kızartabilir az miktarda balık bol salatayla tüketebilirsin D2403 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benm doktorum demişti protein li besinleri cok yakmadığımız pişirmediğimiz takdirde cok fazla besin değeri değişmez sadece bizim içine kattıklarımızla artar dedi D2403 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum valla ben ton balıgı yiyorum ton balıgı yersen hem uğraşmazsın fazla hemde 20 gram protein alırsın (büyüklüğüne göre değişir zaten arkasında yazar) yağı ya çicek yağıdır yada kendi yağıdır (oda markasına göre değişir) yani ton balıklı salata yapıp yiyebilirsin hem ) SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dostum senın bıldıgın bılgılerı zaten bılıyorum ekstra olan varsa dıye sordum genede teşekkürler gülümsettin
Ben de haftada en az 1-2 kez somon yiyorum, kaliteli yag acisindan ve protein acisindan cok zengin, 100gr da yakkasik 20-25gr protein iceriyor, ayrica kizartirken tavaya yag koymaniza gerek yok kendi yaginda pisiyor, limonu siktin mi harika bir lezzet. Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
aldım bende öyle yapıyorum 2 keredir yedim gayet iyi benım anlatmaya calıstıgım baska bıseydı ama olsun sagolun