öncelikle iyi günler ben bu sporuu kambulukdan kurtulma amaçlı başladım ve oldukça etkili oldu boyum 1:80 spora başladım 1:85 oldum çevremdekiler bana her zaman zayıf derler fakat kilom 75 civarıı boyuma görede vicudum sıkı duruyor fakat baklavam çıkmıyor ve bu çok morel bozucu bir durum oluyor heryerim aşağı yukarı gelişti fakat karnımda belirli bir seviyeye kadar erite bildim 80 kilodan düştüm 75 kiloya fakat hala yağ katmanı var beslenme ile ilgili konuya gelelim: ben bu baklava sorunu yüzünden yeterli beslenemediğimi düşünüyorum çünki yağ tekrardan oluşur gibisinden korkularım oluyor ağırlık olarak protein tüketiyorum ( et,yumurta vs) fakat diğerşeyleri fazla tüketmiyorum birazda aç kalıyorum doğrusu fakat çevremden birisiyle konuştuğumda şunu söyledi sen şuanda istediğin kadar ye vicut alsınn hacimlesin yeterli bulduğunda kendini diyete alır bütün yağlar süzülür gibisinden konuştu bunumu yapmalıyım yoksa birazdaha kilo verip yani yağ oranı düşürüp baklavaları çıkartıp mı kilo almalıyım? bu arada spora başlıyalı 8 ay oldu ve 16 yaşındayım ve nasıl bir beslenme uygulamalıyım.