BadyForum Sakinlerinin Hic bi Yerde Yayinlanmamis Fotolari:D

izzet

Üye
oncelikle eger bana bu konu icerigi hakkinda kizan butun buyuklerimden ve kucuklerimden ozur dilerim
isimlerini eklediklerim kisiler kusura kalmayin forumda en cok aktif olanlari secmeye calistim
BURDAKI AMACIM SADECE BIRAZ EYLENMEKTIR
saygilar izzet

ladasamara cok gözlemci biriydi dördügü herseyi en ince ayrintisina kadar incelerdi :D:D:D

FleXoR ona bisey diymeme dogrusu ...bi vakit bunu uluslar arasi bi maca cikardilar..dayanamdi yapti yapoacagini yine :D:D:D

bu fotoda ise bu fotoda ise flexor,StRoNgMaN,NEFELIS,Excursion,mastertrainer vardik...:D:D:D:D

hsd ::::yorumsuz :D:D:D:D:D

Blitz cok egoistti hep kendini seyrederdi :D:D:D:D

hsd ve blitz oldunluky aslarinda bile counter strike oynamaktan vazgecemediler :D:D:D

burada ise blitz ,hsd,ladasamara.ben ve flexor hocam vardi (kizi saymyiorum :D:D)

ben adam olmadim olamamda :D:D:D:D:D(bal yemeyi cok severdim :D:D)

saydam IN kendine hep bir güveni vardi cok atak bi insandi :D:D:D:D

bu fotoda ise badyforum olarak beraberce yakaldagimiz minik vede zararsiz bir hayvan cagizla cektirdigimiz hatira fotosu...:D:D:D:D

JöNTürK ise ..eee o...ee...yorumsuz :D:D:D:D

nassim ise tam bir rockciydi bir konser esnasinda arkada vokallik yaparken kendini cok kaptirmisti :D:D:D:D

ben cocuklari cok severim :D:D:D

saydam ile flexor cok iyi arkadasti :D

SCHWARZXXL yine bir defasinda harika bir sac stili bulmustu ...yakismadi da degil hani cok güzel durdu:D:D:D:D:D

bu resimdeki arkadasin ismini forumda yayinlamamayi tercih ettim sonradan bi takim kazalara kurban gidebilirim :D:D:D::D(tek bildigimiz o gece cok sarhostu:D:D)

JöNTürK yine bir defasinda daha evlendi ve bu evligigde balayina 5 dakika kala sona erdi ..badyforum olarak yogun israrlarimiza ragmen ayriliginin nedenini hala söylemiyor :D:D:D:D:D

SCHWARZXXL sac stilleri bitmiyordu...nede olsa farkli bi tarzzz :D:D:D

bir parti esnasinda guardbody araya öyle bi giris yaptiki unutlulmaz oldu :D:D:D sag en alttki karizmatik eleman :D:D:D

mazhur gorun beni :cry: :D

sarc4stic in hayvan sevgisi hep vardi :D :D :D

BURAYI NE SIZ SORUN NE BEN SOYLIYEYIM :o :D :D :D BURDA BADYFORUM OLARAK BI PARKA EYLENMEYE GITMISTIK TRENE BINELIM HEP BEBARBER DEDILER BINDIK EMMMEEEE HERKES PISMAN OLDU :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

BURDA DESPO VE ARNOLD UN AMCA OGLUSUYLA ANLASMAYA CALISTIKLARI AN :D :D :D

ISTE YAKISIKLI MODERATORUMUZ hsd KIZLAR HEP SORUN OLMUSTUR ONUN BASINA:D :D :D :D :D

BU ARKADASIN ADINI VERMEYE KORKUYORUM YOKSA FORUMDA BUYUK TARTISMALARA NEDEN OLABILIR:lol: :lol: :lol:

ladasamara a hep demisimdir lutfen arabayi nereye park ettigine dikkat et diye :D :D :D :D

DaFFy i her zaman okuyamayi sevmistir
bide su yuzuk meraki bitse :D :D :D :D :D :D :D

gene burda badyforum ekibi olarak bi eylenmeye disari cikalim dedik ve sonra kendimizi burda bulduk
fotoyu flexor hocam cekiyor :D :D :D :D :D

iste buda yakisikli ve bi o kadarda alcak gonullu site adminimiz despo hocamiz forum yoneticilerini toplamis toplanti yaparken :D :D :D :D

kimsenin hosuna gitmedi mi yavvvvvvvvv

İlginç bir derleme :)

Ellerine sağlık İzzet...

Jöntürk'e yakıştırdığın resimdeki gelin-damatın yüz ifadeleri dikkatimi çekti...Birbirlerini istemez gibi bir halleri var...

Sence damadın o gelini isteyerek alması mümkünmü??O gelin gerçektende erkek veya dönme olabilir yahu.Bu arada nie ben o damadım :cry: :( :? Dier resimdede yılandım sağol izzet :(

Gerçektende hanımefendi de erkeksi bir hava mevcut..Ne diyelim, evlilikleri devam ediyorsa Allah mesud etsin...

msbekil dedi:
Gerçektende hanımefendi de erkeksi bir hava mevcut..Ne diyelim, evlilikleri devam ediyorsa Allah mesud etsin...

...birbirlerine de benziyorlar aile içi bir evlilik olabilir.. neyse konu dağılmasın... güzel bir paylaşım olmuş tebrikler, hoş bir gülümseme beliriverdi.

benim karakteri yansıtmamış ama güzel bir derleme olmuş.teşekkur ederım.yaratıcılık kabiliytei büyük bir katılımcısın.

Saydam,

Sende güzel cikmissin, artist gibisin masallah :badgrin:

tesekkur ederim hepinize yorumlariniz icin
bi ara baska calismalarda yapacagim onlarida yayinlarim

güzel olmuş ayrıca kimseyi kızdıracak türden de değil hoş bir çalışma...

eşimle birlikte baktık resimler ve yorumlar çok komik hoşumuza gitti ne yalan sölim çok çok güldük devamını bekliyorum izzet ömürsün akşam akşam güldürdün beni valla dur bakayımda nekadar rep varsa feda sana be hepsini vericem şimdi

tesekkurler arkadaslar rep leriniz ve yorumlariniz icin

Back
Yukarı