izzet
Üye
oncelikle eger bana bu konu icerigi hakkinda kizan butun buyuklerimden ve kucuklerimden ozur dilerim
isimlerini eklediklerim kisiler kusura kalmayin forumda en cok aktif olanlari secmeye calistim
BURDAKI AMACIM SADECE BIRAZ EYLENMEKTIR
saygilar izzet
ladasamara cok gözlemci biriydi dördügü herseyi en ince ayrintisina kadar incelerdi

FleXoR ona bisey diymeme dogrusu ...bi vakit bunu uluslar arasi bi maca cikardilar..dayanamdi yapti yapoacagini yine

bu fotoda ise bu fotoda ise flexor,StRoNgMaN,NEFELIS,Excursion,mastertrainer vardik...

hsd ::::yorumsuz

Blitz cok egoistti hep kendini seyrederdi

hsd ve blitz oldunluky aslarinda bile counter strike oynamaktan vazgecemediler

burada ise blitz ,hsd,ladasamara.ben ve flexor hocam vardi (kizi saymyiorum
)

ben adam olmadim olamamda

(bal yemeyi cok severdim 
)

saydam IN kendine hep bir güveni vardi cok atak bi insandi

bu fotoda ise badyforum olarak beraberce yakaldagimiz minik vede zararsiz bir hayvan cagizla cektirdigimiz hatira fotosu...

JöNTürK ise ..eee o...ee...yorumsuz

nassim ise tam bir rockciydi bir konser esnasinda arkada vokallik yaparken kendini cok kaptirmisti

ben cocuklari cok severim

saydam ile flexor cok iyi arkadasti

SCHWARZXXL yine bir defasinda harika bir sac stili bulmustu ...yakismadi da degil hani cok güzel durdu

bu resimdeki arkadasin ismini forumda yayinlamamayi tercih ettim sonradan bi takim kazalara kurban gidebilirim

:
(tek bildigimiz o gece cok sarhostu
)

JöNTürK yine bir defasinda daha evlendi ve bu evligigde balayina 5 dakika kala sona erdi ..badyforum olarak yogun israrlarimiza ragmen ayriliginin nedenini hala söylemiyor

SCHWARZXXL sac stilleri bitmiyordu...nede olsa farkli bi tarzzz

bir parti esnasinda guardbody araya öyle bi giris yaptiki unutlulmaz oldu

sag en alttki karizmatik eleman 

mazhur gorun beni :cry:
isimlerini eklediklerim kisiler kusura kalmayin forumda en cok aktif olanlari secmeye calistim
BURDAKI AMACIM SADECE BIRAZ EYLENMEKTIR
saygilar izzet
ladasamara cok gözlemci biriydi dördügü herseyi en ince ayrintisina kadar incelerdi

FleXoR ona bisey diymeme dogrusu ...bi vakit bunu uluslar arasi bi maca cikardilar..dayanamdi yapti yapoacagini yine

bu fotoda ise bu fotoda ise flexor,StRoNgMaN,NEFELIS,Excursion,mastertrainer vardik...

hsd ::::yorumsuz

Blitz cok egoistti hep kendini seyrederdi

hsd ve blitz oldunluky aslarinda bile counter strike oynamaktan vazgecemediler

burada ise blitz ,hsd,ladasamara.ben ve flexor hocam vardi (kizi saymyiorum

ben adam olmadim olamamda

saydam IN kendine hep bir güveni vardi cok atak bi insandi

bu fotoda ise badyforum olarak beraberce yakaldagimiz minik vede zararsiz bir hayvan cagizla cektirdigimiz hatira fotosu...

JöNTürK ise ..eee o...ee...yorumsuz

nassim ise tam bir rockciydi bir konser esnasinda arkada vokallik yaparken kendini cok kaptirmisti

ben cocuklari cok severim

saydam ile flexor cok iyi arkadasti

SCHWARZXXL yine bir defasinda harika bir sac stili bulmustu ...yakismadi da degil hani cok güzel durdu

bu resimdeki arkadasin ismini forumda yayinlamamayi tercih ettim sonradan bi takim kazalara kurban gidebilirim

JöNTürK yine bir defasinda daha evlendi ve bu evligigde balayina 5 dakika kala sona erdi ..badyforum olarak yogun israrlarimiza ragmen ayriliginin nedenini hala söylemiyor

SCHWARZXXL sac stilleri bitmiyordu...nede olsa farkli bi tarzzz

bir parti esnasinda guardbody araya öyle bi giris yaptiki unutlulmaz oldu

mazhur gorun beni :cry: