şimdi xsteele bir konuda inanabilirim. bazı insanların bazı bolgeleri daha kutleli ve adaleli durabilir. mesela oktay diye bir arkim var inanılmaz bir bacak olcusu var kot bulamıyor adam. ve inanın dogru duzgun bacak basmıyor. buna şahidim. hakan diye bir arkadaşim daha var. vg yi birakin. baska bir spor bransıyla bile ilgilenmiyor. ama gogus kafesinin genişligini ve gogus kaslarının buyuklugunu gorseniz inanamazsınız. yaptığı tek şey şınav cekmek. ve ben duzenli çalışıyorum oyle bir gogus kasına sahip deilim. bu adam sadece şınav çekiyor ! ve arasıra !
demem oki genetik bir yatkınlık sozkonusu olabilir. burada bacakları ince arkadaşlar dalga geçmesinler boyle seyler var gercektende. ama fotoda gordugum bacak cokta buyukmuydu bilemiyorum. keske onu mezurayla gosterseydin ikna edebilmek için insanları xsteel. bizim salondaki hocada bacak kaslarını eritmek istiyor. ama inanki her tarz calışmayı yaptı adam. 50 tekrarlşı setler bile girdi. kuculceine buyuyor meret dedi
ve bacak clısmayı bıraktı. onunda bacak olcusu inanılmaz gercekten
demem oki genetik bir yatkınlık sozkonusu olabilir. burada bacakları ince arkadaşlar dalga geçmesinler boyle seyler var gercektende. ama fotoda gordugum bacak cokta buyukmuydu bilemiyorum. keske onu mezurayla gosterseydin ikna edebilmek için insanları xsteel. bizim salondaki hocada bacak kaslarını eritmek istiyor. ama inanki her tarz calışmayı yaptı adam. 50 tekrarlşı setler bile girdi. kuculceine buyuyor meret dedi