Bacak Omuz günü süper set olarak kol arka kol?

cacala

Üye
Merhaba. 7 aydır bu sporu yapıyorum önceki programım şu; göğüs biceps, sırt triceps, bacak omuz şeklindeydi ve bacak omuz bittikten sonra 3 set 10 tekrar ez bar curl ve dinlenmeden alna press yapıyorum şu andaki programım da göğüs triceps, sırt biceps, bacak omuz gene bacak omuzdan sonra bu süper set var acaba bu süper setin amacı ne bu günde zaten hafta içinde kol ve arka kol çalıştım bidahaki bu sette yıkım olur mu ? bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler..

sırt çalışırken zaten bicepslerinde çalışıyor birde üstüne biceps antremanı yapıyorsun. gelişim yerine gerileme kaydedersin.

bence forumu biraz araştır.

evet haklısın ama hocam programı değiştirmek amacıyla verdi bu programı önceden yorma mı oluyomuş sanırım yanlış bilgi vermekte istemiyorum bunu yapalı 1 ay oldu tekrar göğüs kol sırt arka kol a geçsem sıkıntı olur mu çünkü bu programda vucüdüm güzel şaşırmış bulunmakta.

edit: ayrıca forumu sürekli takip ediyorum programı hocam verdiği için bi bildiği var diyip uyguluyorum :)

kol süper set calısmasını omuzdan sonra yap. Bacak calısmasını farklı bır gune al tek calıs emin ol boyle daha cok verım alırsn.

Back
Yukarı