Bacak kası hakkında

Merhabalar bacak kaslarını çok seviyorum çok hoş görüntüsü oluyor kesinlikle 6 buçuk aydır vg yapıyorum bacak çalışmayı hiç ihmal etmedim gerçektende baya sert bacak kaslarım var fakat birtürlü bacaklardaki hatları belli edemiyorum %12 yağ oranım vardır tahminen ama dediğim gibi bacak kaslarımın hatlarını belli edemiyorum yağlardanmı acaba yoksa çalışmamdamı bir sorun var anlayamadım

daha basinda oldugun icin olabilir o.O benim %13 fakat bacagimi kastigimda cok iyi belli oluyor

Sguat yap arada düzenli bi şekilde

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leg press makinasi varsa onunla calis

Squat boy kısaltmaz kardeşim, velhasıl durdurmazda :) Aksine uzamasına yardımcı olur. Human Growth Hormone dediğimiz şey compound yani 2 den çok kasın aynı anda çalıştığı hareketlerde ;
ağır kilo az tekrar (2-4) (aynı zamanda saf güç yaratır hacim alamazsın)
Hafif kilo çok tekrar (15-20) (saf kas büyümesi sağlar , güç artışı yaşayanmacaktır)
Olabildiğinin en yüksek seviyesinde salgılanır. Boyuda pozititf etkiler :)

Hatları belli etmek için cardiyosal tekrarlar yapabilirsin yarı yarıya işe yarayacaktır (40-50 tek sette) 2 set 50 tekrar misal. Fakat kas kaybı yaşayacaksın bacaklar söyleyim :)

NOT : Şimdi yukarda 15-20 tekrarın kas büyümesi için yanlış tekrarlar olduğunu söyleyenler olucaktır belki , şimdiden söyleyim iyice araştırınız....

squat boy kısaltmaz ancak ergenlik döneminde çok ağır kilolar ile yapılan squat sakatlanmaya neden olabilir ancak o kilolarlada istesende antreman yapamayacağın için sorun olmaz

Squat boy kısaltmaz kardeşim, velhasıl durdurmazda :) Aksine uzamasına yardımcı olur. Human Growth Hormone dediğimiz şey compound yani 2 den çok kasın aynı anda çalıştığı hareketlerde ;
ağır kilo az tekrar (2-4) (aynı zamanda saf güç yaratır hacim alamazsın)
Hafif kilo çok tekrar (15-20) (saf kas büyümesi sağlar , güç artışı yaşayanmacaktır)
Olabildiğinin en yüksek seviyesinde salgılanır. Boyuda pozititf etkiler :)

Hatları belli etmek için cardiyosal tekrarlar yapabilirsin yarı yarıya işe yarayacaktır (40-50 tek sette) 2 set 50 tekrar misal. Fakat kas kaybı yaşayacaksın bacaklar söyleyim :)

NOT : Şimdi yukarda 15-20 tekrarın kas büyümesi için yanlış tekrarlar olduğunu söyleyenler olucaktır belki , şimdiden söyleyim iyice araştırınız....
hatları belli etme için kaç set kaç tekrar yapmalıyım ?

hatları belli etme için kaç set kaç tekrar yapmalıyım ?
Diyetini güzel yap ,
%10 carbo , %30 yağ , %10 vitamin ler mineraller , %50 protein oranlı olmasına önem ver. Yağ derken hayvansal yağ falan değil , badem , kaju , ceviz , fındık fıstık bu tür şeylerden al :)
İzolasyonlar , 2x45
Multi-eklem'ler(temel hareketler) : 3x25
Set aralarını , ne kadar yorgun hisserdensen hisset farketmez , izolasyonlarda 20 , temel hareketlerde 30 saniye dinlen maximum. Growth deli gibi salgılanır , buda yağ yakımını hızlandırır :)

Back
Yukarı