Bacak günü için tayt

BulkHulk

Üye
Kai in ünlü taytlarını biliyosunuzdur,Ankarada alabilceğim biyer yada internetten sipariş edebilceğim bi site biliyomusunuz

Aradığın tam olarak bu mu bilmiyorum ama Nike, Adidas gibi markalarda erkekler için koşu taytları var. Morhipo, Trendyol, Markafoni, Lidyana gibi sitelerde satışı oluyor ve her yere kargoyla gönderiyorlar.

Nike dan aldım,hayatımın en iyi bacak antremanını yaptım 4 gün önce böyle rahat bişey olamaz (:

benimki 150 mecbur onu aldım 2xl olan bi o vardı ama diğerleri 100-250 arası değişiyo

Adamı gördüm BB den soğudum. Bir insan vucudunu neden o hale sokar. Bu sporun aşırısıda insan psikolojisini bozuyor sanırım
Sen soğu,gereksiz. İnsanların emeğine bu tarz bir yaklaşımda bulunamazsın ki laf attığın adam dünya üzerindeki en iri insanlardan. Bir bilgi vereyim belki kafana girer, şu sporun psikolojiye kattığı; bigorexia var, belkide kai bigorexia dır ha? ne dersin?

İlk başta yandan sarkanı bağlamalı kemer sanmıştım,sonra yukardaki arkadaşın nükleer yorumunu görünce bir daha baktım bildiğin saç. Taytı aldıysan kaldır şu herifi abi:D

yok usta bana yakışıyo 68 cm quadzlarımı canlandırıyo :P

Rahat olur ancak mahalle arası salonlarda garip karşıların kaide adamın dibidir

Valla ben Ankaranin en büyük salonlarından birine gidiyordum mahalle arası değil :D her türlü garip yani :D

Back
Yukarı