Bacak eritme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Starken
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kilo: 55 boy: 1.73 yaş: 15
- Bacaklarımın büyük olmasından şikayetçiyim. Dizimin üstünde kalan taraflar alta göre çok kalın duruyor. Hatta baldırımda büyük diyebilirim. Kardiyonun en etkili yöntem olduğunu duydum. Göbek bölgemde, belimde yağlanma yok. Ama bacaklarda var sanırım. Kilo verirsem boyuma göre çok zayıf düşerim gibime geliyor. Kilo alsam yine bacak yağlanacak diye düşünüyorum. Nasıl kurtulabilirim bu yağlardan? Daha BB'e başlamadım. Varikosel ameliyatı olmuştum 6 ay önce. Hafiften başlamayı düşünüyorum. BB için ne doğrudur ne doğru değildir hepsini öğrenmeye çalışıyorum.

kilo vermen senin için hiç iyi olmaz.Ameliyat hakkında bilgi fikrim yok.Bende senin gibi bacaklarım çok yağlı diyodum.Vücut analizine girdim.Bacaklarımda yağlanma çıkmadı.Genetik yapında bacakların gelişmiş kalın olabilir takma düzelir oturur zamanla =)

bacaktakı yagları erıtmek ıcın bısıklet genellıkle kullanılır ve cok etkılı bı harekettır gercekten aynı zamanda dıyetle beraber ıyı bır yag yakımı saglarsınız fakat kılo verıp vermemek sızın beslenmenıze kalmıs ayrıca üst bolgenın yaglı olmasından bacakların olması avantajdır

Back
Yukarı