Bacak Antrenmanını Tek Başına Ayrı Bir Güne Mi Koymak Gerek ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sari55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sari55

Üye
Herkese merhabalar. Kısa bir aradan sonra tekrar fitness a başladım. Ve hocam şu programı yaptı, detaya girmeyeceğim.
1. Gün: Sırt-Omuz-Arka kol (3-3-3)
2. Gün: Göğüs- Ön kol (4-3)
Dinlenme
3. Sırt-Omuz-Arka kol (3-3-3)
Dinlenme
4. Gün: Göğüs-Ön kol (4-3)
Dinlenme
Hoca 2. gün ve 4. günün antrenmanlarında bacak yaparsın dedi. Boyum 1,69 kilo 66
Ancak ben bacak da çalışmak istiyorum. Programda ekle-kaldır yapmam gerekir mi ? Bacak için ayrı bir gün mü çalışmalıyım ? Malum büyük kas grubu.
Okuyup ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Altyapım var ancak. Bir süra yine de bu programı uygulayacağım. Sonrasında nasıl bir prog. izlemem gerek ? Haftada 4 günden fazla gitmek istemiyorum. Yani 4 günlük programın neresine ne şekilde koymam gerek bacağı tek güne aldığımı düşünürsek ?

Bence bi gün üst vücudu çalıştır sonra dinlen sonra alt vücudu çalıştır sonra dinlen.

Kısaca üst vücudu ayrı bacağı ayrı gir. Bacak önemlidir ve diğerlerine göre daha az nankör bir kas bütünüdür.

Bacakla birlikte en mantıklısı hafif karın antremenı yapmak olur tabi bacak yoğunlukta olucak şekilde büyük kas grubu beslemek dinlendirmek zor

Peki yazdığım programa bakılacak olursa 4 günlük bir program var. Programda ekle-çıkar yapmalı mıyım ? Yani 4 günlük şekilde içinde bacağın ayrı olduğu bir gün olacak şekilde program önerileriniz var mı arkadaşlar ?

Back
Yukarı