Bacak Antremanı

Arkadaşlar 4 aydır fitness ile uğraşıyorum bu süreçte 15 kilo verdim yağ oranım %22.Hedefim %15 e kadar çekmek vücudumda 13 kilo yağ var ve bu yağın %75 i bacaklarda.Üst vücuda oranla bacaklarım kalın,haftada 3 gün 1 saat fullbody antreman 2 gün Hit kardiyo yapıyorum (bazen antreman sonunda) bacakların daha ince ve sıkı bir forma girmesi için önerileriniz nelerdir ? Beslenmeye dikkat ediyorum spor öncesi carb protein spor sonrası da protein ağırlıklı besleniyorum.

yağ yakımı için bacak programı yazacam bunu full body idmanın ile beraber yap yani sen full b de işte bench,squat vs yapıyorsun ya normal full b idmanın bitince bu yazdıklarımı bacakda yap.
squat 3x10
leg extention +leg curl 3x15 süper set. bunu yap faydasını kesin görürsün ben gördüm ama doğru yap

yağ yakımı için bacak programı yazacam bunu full body idmanın ile beraber yap yani sen full b de işte bench,squat vs yapıyorsun ya normal full b idmanın bitince bu yazdıklarımı bacakda yap.
squat 3x10
leg extention +leg curl 3x15 süper set. bunu yap faydasını kesin görürsün ben gördüm ama doğru yap
:) forum kimlere kaldı.. bacak yağlarını yakmak için program ha. ben de gıdık yağlarımdan kurtulmak istiyorum bana da bir program yollasana şu yağları yakıyım

:) forum kimlere kaldı.. bacak yağlarını yakmak için program ha. ben de gıdık yağlarımdan kurtulmak istiyorum bana da bir program yollasana şu yağları yakıyım
Komiksin tabiki de diyetsiz bir program boş tur.lakin yazdığım program gerçekten işe yarıyor.kendim deniyorum.ustelik laf atmak yerine çok biliyorsan sen arkadaşa tavsiye ver.ben en azından kendimde faydalandığını şeyi söylüyorum sen ise sadece laf yetistiriyorsun.

[DOUBLEPOST=1523521578][/DOUBLEPOST]Bölgesel yağ yakımı olmadığının farkındayım fakat bacak formunu düzeltecek kasları daha belirgin hale getirecek ufak bir program örneği almak istedim, keşke sende bölgesel kas kazanımının var olduğundan bir haber olmasaydın kardeşim.

[DOUBLEPOST=1523521578][/DOUBLEPOST]Bölgesel yağ yakımı olmadığının farkındayım fakat bacak formunu düzeltecek kasları daha belirgin hale getirecek ufak bir program örneği almak istedim, keşke sende bölgesel kas kazanımının var olduğundan bir haber olmasaydın kardeşim.
cevabım sana değil bordoya

Back
Yukarı