Bacak Açma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

rackvar22

Yeni Üye
Arkadaşlar Ben Bacak Açma Hareketlerini Yaparken Isınmıdan Yapıyorum Fazla Zorlamıyorum Ama Yani Bi Faydası Olurmu Bilmek İstiyorum Yani İlla Isınarakmı Yapıcagız Hareketleri

Anlamadınız Ben Isınmadan Yapıyorum Onun Faydası Olurmu

Yoksa İlla Isınarakmı Yapim Yani İkisinde Faydası Eşit Dimi Aklıma Takılan Sorun Bu

Tamamdır Teşekkürler Peki Isındım Esnememi Yaptım Sonrasında Ne Önerirsiniz Soguk Duş Felan İyi Geliyormuş Diyorlar ?

Tamamdır Teşekkürler Peki Isındım Esnememi Yaptım Sonrasında Ne Önerirsiniz Soguk Duş Felan İyi Geliyormuş Diyorlar ?

Duş konusuna işin açıkcası ben pek inanmıyorum :)

Arkadaşlar Ben Bacak Açma Hareketlerini Yaparken Isınmıdan Yapıyorum Fazla Zorlamıyorum Ama Yani Bi Faydası Olurmu Bilmek İstiyorum Yani İlla Isınarakmı Yapıcagız Hareketleri

Isınmanı yap. Isınmana makul bir süre ayır (ör: 10 dk.) . Ne şekilde yaparsan yap ama ısınmanı yap. Kalp atışın biraz yükselsin, kasların ve eklemlerin ısınsın, kan akışın biraz hızlansın. böyle olsun ki vücudun ve merkezi sinir sistemin, ısınma sonrasında şiddetlenecek stresle daha iyi mücadele edebilsin. Isınmayı tükenesiye kadar yapmayın.

Isınmadan yapmanın faydası şu olur ısınmadan yüksek tekme atabilirsin genelde bende ısınmadan çalışırım çok faydasını gördün muay thai ci arkadaşım vardı 30-40 dk açma germe yapıyordu yüksek tekme atmak için ben ısınmadan onun atabildiği yüksekliğe atıyordum. ama bunu açıp bırakmayacaksın açacaksın 30 sn bekleyip sonra biraz daha açacaksın yoksa olmuyor :D

Isınarak yapmanı tavsiye ederim geçireceğin bi sakatlık seni uzun süre yürüyemez hale bile getirir... (bizzati yaşadım bağ kopması )

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :

Arama Kelimeleri : bacak acma

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı