bacak çalışmak bacak boyunu kısaltır mı?

sadece 3-4 kere ayrı günlerde 25kg halterle 3 set squat çalıştım sanki bacaklarım kısaldı. başkalarına gösterdim onlar da farketti. bu normal mi? yoksa kalınlaştığı için mi öyle görünüyor? kalınlaşmayı da farkediyorum ama sanki kısaldı da. hani uzun süre çalışsam anlarım da daha bi kaç kere yaptım. çok enteresan.

vücut kaslandıkca kısalmış gibi görünür. Aynı boylarda zayıf bir insan ile body yapan insana baktığında farkedebilirsin bunu.

ama cidden öyle sadece ben değil kime göstersem farketti. bi de şöyle bişey var. babamın bacakları da üst tarafına göre çok olmasa da kısa gibi. ama benim öyle değildi. şimdi babama benzemeye başladım :D genetik yatkınlığım varsa olabilir belki

sadece 3-4 kere ayrı günlerde 25kg halterle 3 set squat çalıştım sanki bacaklarım kısaldı. başkalarına gösterdim onlar da farketti. bu normal mi? yoksa kalınlaştığı için mi öyle görünüyor? kalınlaşmayı da farkediyorum ama sanki kısaldı da. hani uzun süre çalışsam anlarım da daha bi kaç kere yaptım. çok enteresan.

yılın konusu seçtim bu konuyu (: devam et endzeit bakalım eksiye düşebilecek misin, bu arada yük bele de biner hafiften, gövdeni de kontrol ettin mi, orası da kısalmış veya 3-4 gün içinde kalınlaşmış olabilir. umarım yanlış anlamazsın ama hala gülüyorum dumbelllls

sana önerim biraz forumu okumaya çalış, kas nedir, nasıl gelişir, ne kadar sürede ne kadar gelişir, vs. kolay gelsin.

" 5 yaşımdan beri sağ elimin 2 parmağıyla kalem oynatıyorum. O iki parmağım diğerlerinden daha mı kaslıdır? " gibi bir soru olmuş. ALLAH iyiliğini versin.

Isin ilginc yani neden sadece bacak ki kisalsa hepsi birden kisalirdi:)) Dusunsenize antrenmana 1.80 giriyorsunuz bittiginde 1.60 olmussunuz:))

belli ki komik gelmiş sizlere ama gözümle görmesem başkaları da farketmese böyle bir şey sormam herhalde değil mi? bana da garip geldiği için açtım zaten konuyu. ama sizler mantıklı cevaplar vermek yerine stand up yapma derdindesiniz.

Back
Yukarı