Babam da vucut gelistirme isinde ondandir sagolmilletin babası alma der seninki senden önce davranıp alıyo![]()
![]()
![]()
https://www.bodyforumtr.com/threads/yeni-ba%C5%9Flayanlarda-supplement-protein-aminoasit-vs-kullan%C4%B1m%C4%B1.8691/ Bu konuyu incele![]()
Aynen oyle sagoldostum whey diye bir marka yok bildiğim kadarıyla WHEY=PEYNİR ALTI SUYU demek . Herneyse proteinin whey olduğuna göre antremandan çıktıkdan sonra 1.5 porsiyon atman sana yeterli olacaktır bence . Birde sabahleyin 1 porsiyon seni daha zinde tutar .. Zaten hemen hemen aynı yaştayız bu yaşlarda gerekli olan protein miktarı günlük 60-80gr dır 1 ölçekte yakalsık 40 gr protein oldugunu düşünürsek günlük yediğin yemeklerdende ortalama bi 20-30 gr protein olsa sana yeter bence .. Zaten protein tozu 1 saate %95'i kaslarda no sikinti
3 olcek = 1 ogun diye mi geciyo cunku kutuda gunde bir ordek (79 gr) yaziyo bir de 80 gr neye denk geliyo kasik olarak olcek kabi alamadim henuzkardeşim spordan 30 dakika önce 1 ölçek sütle veye suyla karıştır (ben sütü tercih ediyorum)
spordan sonra 1 ölçek al içtikten sonrada 1 adet meyve tüket
yatarken yarım ölçek sütle karıştır iç ( kas yakımını önlemek için)
Yok ya o da ilgileniyor sadece oyle profosyonel bir sey yaptigi yokbaban vucut geliştirmeciyse ona sormayı denedinmi?
yüz yüze daha iyi bilgi alabilirsin babandan