Kardeşim baklava dedeğin karın kaslarının (six pack) belli olmasını istiyorsan yağ oranını düşürmen gereklidir. yani 70 kiloda olsan gözükmüyebilir..
İyi bir analiz aletinde yağ oranını ölç ve tahminim %15-20 arası çıkıcaktır. Mümkün olduğunca %8-9 a çekmeye çalış . %8 civarına indiğin gün belli olucaktır fakat genetik yapın iyi ise %12 gibiyken bile belli olabilir .
Okular açıldımı ne yicem gibi bi soruya forumun beslenme bölümünde sınırsız sayıda konu var açıp 1-2 tanesini okursan bile cevabını alıcaksın fakat kısaca söyleyebileceğim bol miktarda protein tüket . Faydalı olabildiysem ne mutlu bana
Kolay gelsin![]()
Anladım benimkilerde aynıvücut ölçülerimiz nerdeyse aynı ordan durmunu tahmin edebildim yağları yaktınmı kas yapma olayı emin ol çok kolay olacak
![]()
Dostum bu senin çalışmana bağlı yağ oranı zor düşer ama bu hırsına düzenli çalışmana beslenmene bağlı öyle kolay iş değil ama bogazı falan tutucan şeker tuz'u hayatından kaldırcan![]()
düzenli beslenme ve düzenli sporla yaklasık olarak ne kadar sürer ? bi motivasyona ihtiyacım var![]()
merhaba anlasılan yukarıdaki yazılanlardan hicbir pay cıkarmaıssın formu hic okumamıssın. Sadece baklavlar ne zaman cıkar onu bilmek istiyorsun.
Ben yardımcı oliyim o zaman. 3 saat sonra falan cıkarfırındalar simdi
![]()
emin ol 1 yıldır bu forumu takip ediyorum sadece merak ettigim düzenli spor ve beslenme ile yag oranım ne kadar sürede düşer