Başlayalı 2 Hafta Oldu

1.83 Boyunda 82 kiloyum 16 yasındayım .

Forumdaki Yeni başlayanlar programını uyguluyorum . haftada 2 kez de cardio

yapıyorum .Başladıgımda 86 kiloydum. NE KADAR SÜREDE BAKLAVALAR

GÖRÜNMEYE BAŞLAR COK MERAK EDİYORUM :D BİRDE KAFAMA BİRŞEY TAKILDI OKULLAR ACILIYOR OKULDA NE YİYECEM ?

Kardeşim baklava dedeğin karın kaslarının (six pack) belli olmasını istiyorsan yağ oranını düşürmen gereklidir. yani 70 kiloda olsan gözükmüyebilir..

İyi bir analiz aletinde yağ oranını ölç ve tahminim %15-20 arası çıkıcaktır. Mümkün olduğunca %8-9 a çekmeye çalış . %8 civarına indiğin gün belli olucaktır fakat genetik yapın iyi ise %12 gibiyken bile belli olabilir .

Okular açıldımı ne yicem gibi bi soruya forumun beslenme bölümünde sınırsız sayıda konu var açıp 1-2 tanesini okursan bile cevabını alıcaksın fakat kısaca söyleyebileceğim bol miktarda protein tüket . Faydalı olabildiysem ne mutlu bana :)

Kolay gelsin :)

Kardeşim baklava dedeğin karın kaslarının (six pack) belli olmasını istiyorsan yağ oranını düşürmen gereklidir. yani 70 kiloda olsan gözükmüyebilir..

İyi bir analiz aletinde yağ oranını ölç ve tahminim %15-20 arası çıkıcaktır. Mümkün olduğunca %8-9 a çekmeye çalış . %8 civarına indiğin gün belli olucaktır fakat genetik yapın iyi ise %12 gibiyken bile belli olabilir .

Okular açıldımı ne yicem gibi bi soruya forumun beslenme bölümünde sınırsız sayıda konu var açıp 1-2 tanesini okursan bile cevabını alıcaksın fakat kısaca söyleyebileceğim bol miktarda protein tüket . Faydalı olabildiysem ne mutlu bana :)

Kolay gelsin :)

elimden geldigince protein agırlıklı besleniyorum herşey iyide evdekilerin tepkisi yakında ölürsün diyorlar :D YAG ORANIM EN FAZLA 16 17 DİR

Anladım benimkilerde aynı :) vücut ölçülerimiz nerdeyse aynı ordan durmunu tahmin edebildim yağları yaktınmı kas yapma olayı emin ol çok kolay olacak :)

Dostum bu senin çalışmana bağlı yağ oranı zor düşer ama bu hırsına düzenli çalışmana beslenmene bağlı öyle kolay iş değil ama bogazı falan tutucan şeker tuz'u hayatından kaldırcan :)

Dostum bu senin çalışmana bağlı yağ oranı zor düşer ama bu hırsına düzenli çalışmana beslenmene bağlı öyle kolay iş değil ama bogazı falan tutucan şeker tuz'u hayatından kaldırcan :)

15 gündür agzıma hiç seker sürmedim tuz desen sevmiyorum ekmek desen kepek sabahları eskiden yaglı yumurta yerdim haşlanmıs yiyorum o yüzden evdekiler tepkili zaten :D

merhaba
baklavalar sabırla duzenle ve azimle olur. Baklavalar emek ister o kadar kolay olsa zaten forumda care aamazdınız.
iyi beslenin duzenli spor yapın sabredin azmedin . bu is 3-5 gunde olmadığı gibi zamanını kimse size soyleyemez.
Forumda beslenme yolu da var okula ise ne goturulur de var arastırısanız sorularınıza tam cevaplar bluacaksınız.

düzenli beslenme ve düzenli sporla yaklasık olarak ne kadar sürer ? bi motivasyona ihtiyacım var :)

merhaba anlasılan yukarıdaki yazılanlardan hicbir pay cıkarmaıssın formu hic okumamıssın. Sadece baklavlar ne zaman cıkar onu bilmek istiyorsun.
ben yardımcı oliyim o zaman. 3 saat sonra falan cıkar:) fırındalar simdi :)

merhaba anlasılan yukarıdaki yazılanlardan hicbir pay cıkarmaıssın formu hic okumamıssın. Sadece baklavlar ne zaman cıkar onu bilmek istiyorsun.
Ben yardımcı oliyim o zaman. 3 saat sonra falan cıkar:) fırındalar simdi :)

emin ol 1 yıldır bu forumu takip ediyorum sadece merak ettigim düzenli spor ve beslenme ile yag oranım ne kadar sürede düşer

emin ol 1 yıldır bu forumu takip ediyorum sadece merak ettigim düzenli spor ve beslenme ile yag oranım ne kadar sürede düşer

sordugun soru o değil en basta. baklavalar ne zaman cıkar demissin. yag oranından bahsetmemissin. ben burada okulumdan isimden zaman ayırıp bilgi vermek icin ugrasıyorım kendi deneyimlerimden.
1 yıldır forumu takip eden birisi yag oranın ne kadar surede duseceğine kesin bir zaman dilimi verilemeyeceğini . iyi beslenme ve cardo ile bunun olacağını bilir. Sana yapılan bir suru yorumdan bu sonucu cıkarman gerekirken yine baklavalar ne zaman cıkar demissin.
Burada harcanan bir zaman ve bilgi verenler gunlerini vakitlerini spora ayıran kisiler.

Back
Yukarı