Merhaba sevgili abilerim,ablalarım 2 yıldır sürekli bırakarak body çalışıyodum hep yaza kadar baklava sonra yazın bırakıyodum ama şimdi akıllandım bırakmamak üzere düzgün bir beslenme ile tekrar başladım bu sefer beni hırslandıran bazı meseleler oldu tam gaz çalışmalara devam.
(Çalışmaya başlayalı 3 hafta oldu ama düzenli beslenerek+programlı 2 hafta oldu)
Boy:1.85
Kilo:64
Biliyorum çok zayıfım düzenli beslenmeye başladım hergün 2-3 yumurta haşlanmış + 500ml veya 700ml süt + yulaf ezmesi + vb protein içeren besinler alıyorum
Öncelikle salona gitmiyorum geçen sene gitmiştim ama şuan okul vs. var o yüzden çalıştığım mekan
Düzenli çalıştıkdan 1 hafta sonra kolum
2 hafta sonra kolum (üstteki fotoğraf ile arada 1 hafta fark var)
ÇALIŞMA PROGRAMIM;
PAZARTESİ: (dumbell teki 4kg)
DUMBELL BENCH PRESS 8X3
DUMBELL CHEST FLY 8X3
DUMBELL SHOULDER PRESS 8X3
DUMBELL LATERAL RAİSE 8X3 ---> Bu harekette çok zorlandığım için 2kglik çift dumbell kullanıyorum.
DIPS 8X3
SALI: MOLA
ÇARŞAMBA:
DUMBELL SQUAT 8X3
DUMBELL LUNGE 8X3
DUMBELL DEADLİFT 8X3 (Bu hareket beni öldürüyor baya zorlanıyorum
)
DUMBELL CALF RAISE 8X3
PERŞEMBE: MOLA
CUMA: DUMBELL ROW 8X3
DUMBELL CURL 8X3
HAMMER CURL 8X3
CRUNCH 8X3
BARFIKS 5X3
CUMARTESİ-PAZAR MOLA
--------
Sizce programımda felan bir sorun varmıdır eksik olan birşey böyle çalışmaya devam mı ? Teşekkürler
(Çalışmaya başlayalı 3 hafta oldu ama düzenli beslenerek+programlı 2 hafta oldu)
Boy:1.85
Kilo:64
Biliyorum çok zayıfım düzenli beslenmeye başladım hergün 2-3 yumurta haşlanmış + 500ml veya 700ml süt + yulaf ezmesi + vb protein içeren besinler alıyorum
Öncelikle salona gitmiyorum geçen sene gitmiştim ama şuan okul vs. var o yüzden çalıştığım mekan

Düzenli çalıştıkdan 1 hafta sonra kolum

2 hafta sonra kolum (üstteki fotoğraf ile arada 1 hafta fark var)

ÇALIŞMA PROGRAMIM;
PAZARTESİ: (dumbell teki 4kg)
DUMBELL BENCH PRESS 8X3
DUMBELL CHEST FLY 8X3
DUMBELL SHOULDER PRESS 8X3
DUMBELL LATERAL RAİSE 8X3 ---> Bu harekette çok zorlandığım için 2kglik çift dumbell kullanıyorum.
DIPS 8X3
SALI: MOLA
ÇARŞAMBA:
DUMBELL SQUAT 8X3
DUMBELL LUNGE 8X3
DUMBELL DEADLİFT 8X3 (Bu hareket beni öldürüyor baya zorlanıyorum

DUMBELL CALF RAISE 8X3
PERŞEMBE: MOLA
CUMA: DUMBELL ROW 8X3
DUMBELL CURL 8X3
HAMMER CURL 8X3
CRUNCH 8X3
BARFIKS 5X3
CUMARTESİ-PAZAR MOLA
--------
Sizce programımda felan bir sorun varmıdır eksik olan birşey böyle çalışmaya devam mı ? Teşekkürler