Merhabalar fitnessa başlayalı henüz 2 ay oldu haftada 4 gün gidiyorum güçlendiğimi hissediyorum fakat fiziksel açıdan pek irileştiğimi söyleyemem tabi bunun beslenmeme pek dikkat edemedigim gerceğide var.
isteyen antrenman programımı atarım eleştri için ancak kaldırdığım ağırlıklar ile ilgili bir kaç şey söyliyim
Dumbellar 7.5kg ancak hammer curl yaparken 5kg dan başlıyorum.
Kelebek hareketi vb şeylerde 25 den başlıyorum 30 - 35 e çıkabiliyorum (sırt gününde göğüse çekişte dahil hareketin adı aklımda değil)
Z barda 2.5 yapıyorum sıkıntısız 5kg a çıkarmayı planlıyorum.
Trapez hareketinde 15kg dumbellar ile yapıyorum
Kartal hareketinde ise (Dumbbell Lateral Raises sanırım) 5kg yapıyorum onda bile zorlandığım oluyor.
Programım genel olarak ;
Göğüs Kol - Sırt Arka Kol - Omuz - Bacak
uzun lafı kısası protein tozu vb şey almam gerekir mi sizce çünkü çok fazla dikkat edemiyorum beslenmeme de boy 1.75 kilo 62 yoksa o tür şeyler için daha erken mi
başka tavsiyeleri olan söylerse çok minnettar kalırım iyi forumlar.
isteyen antrenman programımı atarım eleştri için ancak kaldırdığım ağırlıklar ile ilgili bir kaç şey söyliyim
Dumbellar 7.5kg ancak hammer curl yaparken 5kg dan başlıyorum.
Kelebek hareketi vb şeylerde 25 den başlıyorum 30 - 35 e çıkabiliyorum (sırt gününde göğüse çekişte dahil hareketin adı aklımda değil)
Z barda 2.5 yapıyorum sıkıntısız 5kg a çıkarmayı planlıyorum.
Trapez hareketinde 15kg dumbellar ile yapıyorum
Kartal hareketinde ise (Dumbbell Lateral Raises sanırım) 5kg yapıyorum onda bile zorlandığım oluyor.
Programım genel olarak ;
Göğüs Kol - Sırt Arka Kol - Omuz - Bacak
uzun lafı kısası protein tozu vb şey almam gerekir mi sizce çünkü çok fazla dikkat edemiyorum beslenmeme de boy 1.75 kilo 62 yoksa o tür şeyler için daha erken mi
başka tavsiyeleri olan söylerse çok minnettar kalırım iyi forumlar.