Başlayalı 10 gün oldu

Body başlayalı 10 gün oldu. Bilegimde bi sorun var doktor düzelcege kadar gitme dedi. 4.5 da parayı peşin verdik cardio yapsam sadece yaglar erirken
kaslarda gidiyormuş ondan yapmak istemiyorum kararsız kaldım napmalıyım

aşırı derecede cardio yaparsan o zaman kas gider.
örnek vermek gerekirse cardio da max 1 koşu(prof. sporcular bilene) yapılması lazım üstüne çıkıldığında vücut yakacak bir şey bulamadığında en yakın depoya uğrar oda kaslardır.

aşırı derecede cardio yaparsan o zaman kas gider.
örnek vermek gerekirse cardio da max 1 koşu(prof. sporcular bilene) yapılması lazım üstüne çıkıldığında vücut yakacak bir şey bulamadığında en yakın depoya uğrar oda kaslardır.

mesela günde 20 dk bisiklet 20 dk koşu bandı yapsam kaslarda azalma olurmu ?

mesela günde 20 dk bisiklet 20 dk koşu bandı yapsam kaslarda azalma olurmu ?

Olmaz ancak,sadece bisiklet ve koşu yaparsan vücudunda sarkmalar oluşabilir Kilo kaybından dolayı bunun için internetten sarkmaları gidericek hareketler var onlarıda yaparsan iyi olur.Beslenmene dikkat etmen lazım yoksa kas kaybına yol açabilirsin.

yeni başlamışsın zaten
o yüzden eriyecek kadar kaslandığıını düşünmüyorum
kardiyoya devam
bilek kullanmyacağın diğer hareketleri yapabilirsin

Body başlayalı 10 gün oldu. Bilegimde bi sorun var doktor düzelcege kadar gitme dedi. 4.5 da parayı peşin verdik cardio yapsam sadece yaglar erirken
kaslarda gidiyormuş ondan yapmak istemiyorum kararsız kaldım napmalıyım

Iyi beslenirsen kaslarindan yemezsin, yeni baslayanlar formu ve beslenme formu sabit basliklarini okursan nasil beslenecigini bulabilirsin.

Olmaz ancak,sadece bisiklet ve koşu yaparsan vücudunda sarkmalar oluşabilir Kilo kaybından dolayı bunun için internetten sarkmaları gidericek hareketler var onlarıda yaparsan iyi olur.Beslenmene dikkat etmen lazım yoksa kas kaybına yol açabilirsin.

Aslında bilegim bi sorun vardı şuan düzeldi ama yinede zorlamak istemiyorum doktor ilaçlar bitcege kadar gitme dedi yoksa benim çalışma programında cardio yok sadece agırlık nası oluyorsa .)

Back
Yukarı