başlamak için doğru zaman mı?

Arkadaşlar hazir tatile girmisken başlamak istiyorum fakat sizce doğru zaman mi ? Tam ramazan ayi geldi malum oruç tutucaz . bizim burada 20.30 da filan okunuyor ezan . salon 23de kapaniyor hemen yemeğin ustunede gitmek istemiyorum. Gündüzde gidemem zaten aç olucam calismak zor olur ve ilk defa bu spora baslicam .
 
Ramazandan sonra baslamani oneririm.Daha iyi olur, daha temiz baslarsin.Ama spor yaz geldiginde yapil mamali, her daim hayatin bir parcasi olarak gorulmeli.
 
prens, post: 865739, member: 101200"]Ramazandan sonra baslamani oneririm.Daha iyi olur, daha temiz baslarsin.Ama spor yaz geldiginde yapil mamali, her daim hayatin bir parcasi olarak gorulmeli.[/quote]
Cevabiniz icin teşekkürler günlerdir cevap bekliyordum . bi baslayabilsem sürekli devam ettirmeliyim bunu biliyorum . ramazandan sonra baslayacagim
 
Back
Yukarı