baş aşağı mekik çeken var mı

Sanki konuyu yanlis yerde acmissiniz. Bas asagi mekik cekmenin zarari gerekli onlemler alinmazsa ortaya cikar. Set aralarinda da bas asagi kalmamaya ozen gosterin, kanin beyninize hucum etmesi istenmeyen sonuclar dogurabilir. Bir de nasil bir techizat kullaniyorsunuz bilmiyorum ama guvenlik onlemlerini ihmal ederseniz kafa ustu dusebilirsiniz, aman dikkat! Bunun disinda benim bildigim bir zarari yok ama buna alternatif, zorluk derecesi ayni baska hareketler var. Onlara yonelmenizi tavsiye ederim.
 
Gravity boots diye bir ürün var. Ayağınızdan kendinizi barfiks demirine takıyorsunuz. Botun üzerindeki kancalar demire geçiyor. Anlayacağınız pek bir sağlam bir yöntem değil. Mekik çektiğinizde demir kancaların ucuna geliyor. Ha çıktım ha çıkacağım diyor. Bence altınıza sağlam bir minder alın ve yere mümkün olduğunuz kadar yakın olun derim.
 
bende salvadore nin dediği aletten almayı düşünüyorum alacağım ürünün adı BODY SOLID GIB2 Inversion Boots internetten arattım sadece bir sitede bulabildim izmirde bir bakacam bulabilirmiyim diye neyse benim merak ettiğim baş aşağı kaldığımızda zararı var mıdır bunun diye sağolsun arkadaşlar cevaplamışlar teşekkürler
 
aneximanros kardeşim, gayet güzel açıklamış. Ben birkaç kez düz barfiks demirinde materyal kullanmadan sallanmay denedim. Bir süre sona başın çatlayacak gibi oluyor. Dinlemeleri ayağın yerdeyken yapmaya çalış derim; ve yaparken seri olmaya çalış. 5dk. o posizyonda durmak pek kolay olmasa gerek. youtube açık olsaydı orada bir yığın video vardı. Ben de almak istediğimde tüm videoları izlemiştim. benim bulduklarım 90-100 ytl civarıydı. Kargoyla beraber 110'u buluyordu. Pek revaçta olmadığı için çok pahalı. Bence maximum 50 ytl eder bu ürün. Uygun bir yerde bulursan bizimle paylamanı isterim.

Saygılarımla...
 
Back
Yukarı