Başınıza Gelen En Kötü Yan Etkiler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Blitz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ürolog hicbir ilac vermedi düzelir zamanla dedi.Keciboynuzu muz fındık abanıyom boyuna:D Düzeldi yüzde 60-70 orasında ama hala eskisi kadar rahat degilim ama buna da sukur suan 2 hafta oncesine kadar daglar kadar fark var 2 saat düsünüp ugrasıyodum 10 saniye sürmüyodu korumam.Şimdi en azından kendime güvenim geri geldi ve depresyondan cıktım gerisini zamana bıraktım elbet düzelicek.Bu aynı bi insanın elinin kesilip kopması gibi,kullanılmaya alısmıs ve sonrasında kesilen el kisiye depresyon olarak geri dönüyor.Bu yüzden kür her babayigitin harcı degildir.

Son düzenleme:
doktor aynen dediğimi demiş, steroidler konusunda yardım almayı beklemeyin doktorlardan. LH ölçtürseydin, uygun pct ile daha kısa zamanda normale döndürürdük seni.

yazılanları okudum başına yan etki gelen tüm arkadaşlara geçmiş olsun öncelikle ben yavaş yavaş doğal beslenerek sağlıklı bir şekilde antremanımı yaparak gelebileceğim noktaya kadar geleceğim tamam güçlü olmak iri yarı görünmek istiyorum ama öte yandanda sağlığımı düşünmem gerekir şuana kadarda çok şükür hiçbir yan etki ile karşılaşmadım 5 kg ilk dumbelli ayağıma düşürmek dışında

valla hiç streoid kullanmadım. Zaten çaıştığım salonda kullanmış biri var. Zararlarından biraz konuştuk ve ben o kadar iri olmayı istemem. hele bana anlatmadığı zararları şimdi okudum ya artık imkanı yok kullanmam :S

yarım saat bacak calıştıktıkdan sonra spor salonundan cıktım bi gün yürüyemedim yığıldım kaldım ama kalf ve üst bacaklarımı geliştirmiştim pişmanmıyım bilmiyorum ama acı olmadan olmuyor :)

steroidlerden ciddi bir etki elde etmek ıstıyorsanız bu işin piri olucak kadar uzun sure defalarca kür yapmanız gerekıyor..o zman yan etkılerdende vucudunuzu korumayı öğreniyorsunuz..ama ciddi bir amacınız yoksa sadece iyi gözükmek ıstıyorsanız bu sıkı dogru calısma ve duzgun beslenmeyle kesınlıkle mumkun ..steroidle fark yaratmak dedıgım gıbı uzun vadede gercekleşir..cunkı steroidler kas hücresi yapmaz..kas hücresi yapmaya vucudu teşvik eder yuksek testesteron seviyesi ve protein sentezini artırarak..kas hücresini büyüme hormonu yapar..steroidlerle yaklaşık gelişimizi yuzde 15 kalıcı şekılde artırabılırsınız..onun harıcındekı tum gelişim ilaçları kesmekle beraber kaybolucaktır..

gidici, her mesajın ikilemler ve yanlış bilgilerle dolu. ya referans göster, ya kaynaklarını sağlam seç, sağdan soldan oranlamalar yapıp yanlışlar çorbası sunma insanlara.

benim göğüs simetrim bozuldu

gidici, her mesajın ikilemler ve yanlış bilgilerle dolu. ya referans göster, ya kaynaklarını sağlam seç, sağdan soldan oranlamalar yapıp yanlışlar çorbası sunma insanlara.

senle tartışmaya girmicem ...sporcu oldugundan bile şüphelıyım..benim msj larımda ikilem olmaz ..ben deneyim tecrubelerımı okudugum makaleler dogrultusunda paylaşıyorum sana kendimi ıspat etmek zorundada dıılım...bu forumda malesef senın gıbı boş konuşan msj yazmak ıcın yazan camur atmak ıcın yaşayan cok insan var:D

steroidlerden ciddi bir etki elde etmek ıstıyorsanız bu işin piri olucak kadar uzun sure defalarca kür yapmanız gerekıyor..o zman yan etkılerdende vucudunuzu korumayı öğreniyorsunuz..ama ciddi bir amacınız yoksa sadece iyi gözükmek ıstıyorsanız bu sıkı dogru calısma ve duzgun beslenmeyle kesınlıkle mumkun ..steroidle fark yaratmak dedıgım gıbı uzun vadede gercekleşir..cunkı steroidler kas hücresi yapmaz..kas hücresi yapmaya vucudu teşvik eder yuksek testesteron seviyesi ve protein sentezini artırarak..kas hücresini büyüme hormonu yapar..steroidlerle yaklaşık gelişimizi yuzde 15 kalıcı şekılde artırabılırsınız..onun harıcındekı tum gelişim ilaçları kesmekle beraber kaybolucaktır..
ey forumda kür yapanlar, kürde aldıklarınızın %85 ini kaybettiyseniz gelin buraya yazın :D diğerlerini geçtim hadi, bu yazdığın ne, bu mu senin tecrübelerin, yalan yanlış yazıları bırak.

Lütfen tartışmanızı forum için devam ettirmeyin.

Saygılar

shutdown olunca kaybedilir kaslar ki kür sonu tedavisine özen gösterenler ve en dogru sekilde yapanlar PCT sırasında kas almaya devam ediyorlar.

ey forumda kür yapanlar, kürde aldıklarınızın %85 ini kaybettiyseniz gelin buraya yazın :D diğerlerini geçtim hadi, bu yazdığın ne, bu mu senin tecrübelerin, yalan yanlış yazıları bırak.

o cumleden o anlamı cıkardıgın ıcın tebrık ederım. mevcud kapasıterlının yaklasık yuzde 15 ı kadar performansları artar dedım baska bı deyısle...kur esnasında ooo ben ne kadar buyudum kuwwetlendım der ınsan ama halbukı performansı ,kas kutlesı ,gucu yuzde 15 artmıstır eskısıne gore...dopinglerle ılgılı butun makalelerde bu tarz bı rakam bulabılırsın uslubun dogru olsa idi bulur lınkını burdan sana atardım ama uslubunu begenmedıgım konuşmak ıcın konustugunu dusundugum bı uyesın..

ne mesela, ciddi etki derken, neden bahsediyorsun açsana biraz daha, 50 cm kola +3 cm daha koymaktan mı bahsediyorsun yoksa 37 cm kolla küre girip 43 cm kolla çıkanlardan mı bahsediyorsun? steroidlerle gelişimin yaklaşık 15 ini kalıcı şekilde koruyabilirsiniz cümlesinin türkçedeki meali ise , steroid kürlerindeki gelişiminizin %15 i kalıcıdır, %85 i "gidici"dir.

idman esnasinda gözümün önü karardi ve sehpanin üzerine yigildim kaldim, bu etki aslinda korktugumun yaninda sifir kalir, acayip tirsmistim tahtali köyü boyluyorum diye.

Arkadaşım steroid kullanmaktan karaciğerini
haşat etti. şimdi tedavisiyle uğraşıyor.Adamın gözü o kadar hırslıydı ki 1 paket anapolonu 8-9 günde bitirdiğine şahit olmuştum.Gerçekten hedefte yarışmaya katılmak filan yoksa kesinlikle kullanılmamalı.Profesyonel vg cilere özenerek bilinçsizce kullanılan ilaçlar ölüme kadar sürüklüyor.Eğer gözünüz hala yükseklerdeyse siz en iyisi Supplement kullanın.Tabi aslında body buıldıng sporu doğru şekilde doğal yapılırsa Sağlıklı olursunuz.

Arkadaşlar gerçektende eğer yarışmalara katılıp bu işi profesyonel yapmayı düşünmüyorsanız sakın ha sentetik stereoidlere ve kimyasallara giripte hayatınızı riske atmayın.en büyük yanlışlardan birisi arkadaşım yaptı bişey olmadı mantığı ile yapılankürlerdir.bu kürlerin acısının günün birinde er yada geç çıkacağını unutmayın..inanın bilinçli bir şekilde yapılan supplement(besin takviyesi) kürleri sizleri gayet iyi vücutlara kavuşturabilir.AKLI OLANA TAVSİYE STEREOİDLERDEN UZAK DURUN...

Back
Yukarı