Başım Dönüyor

yo , antrenmana gitmeden 45 dakika önce aldım . Başım çok fena döndü , oturdum biraz yavaş yavaş geçti . Sonra ant'a gittim , hocaya sordum hocam böyle böyle oldu ne yapmam lazım dedim kullanmaya devam etmeli miyim dedim , birşeyler anlattı kendisi , özetle vücudun alışık olmadığı için normal dedi , kullanmaya devam edebilirsin sorun yok dedi ... ant'dan sonra da kullandım bu defa herhalgi bir yan etkisi falan olmadı , son olarak da gece uyumadan önce sütle karşıtırarak içtim , yine bir etkisi falan olmadı ... Ama ilk kullandığımda çok fenaydı , yere düşecektim nerdeyse , midemde de çok hafif bir bulantı vardı ...

Protein tozunu aç karnına mı almıştınız?

Hayır , şöyle ki ; antrenmana gitmeden 2-3 saat kadar önce yemek yemiştim . 45 dakika kala da tozu kullandım . Kullanmaya devam ediyorum , bir daha öyle bir sorun olmadı . Salonda optimum whey kullanan başka arkadaşlara da sordum hayır öyle bir sorun yaşamadık dediler. Neyse ...

Birde antrenmanlardan önce artık toz içmeyi düşünmüyorum . Günde 4 ölçek kullanıyorum zaten , antrenman öncesi , antrenmandan hemen sonra , antrenmandan 1 saat sonra ve yatmadan önce olmak üzere 4 defaydı . Ama şimdi antrenman öncesi aldığım 1 ölçeği sabah uyanır uyanmaz almaya başladım ...

Son düzenleme:
sen içmeyebilirsin ama uyanır uyanmaz protein tozu içen ben dahil bir sürü insan var.
dediğin gibi pre workout ürünler baş dönmesi yapar ama protein tozu ne zamandan beri pre workout oldu :)

Angryhun yazdıklarımı neresinden anlamaya calısıyorsun bilmiyorum ve sana cevap yetiştirerek konu dışına çıkmak istemiyorum.

Asıl konuya dönersek bazı kişilerde LDL (low density lipoprotein, düşük yoğunluklu lipoprotein) kötü huylu kolestrole yol açtığı belirtiliyor.

Back
Yukarı