Bıraktıktan sonra ne kadar küçülürüm

Zenn48

Üye
Arkadaşlar başlayalı 1 ay olcak ben önümüzdeki yaza kadar bulk yapıcam kolum 33 cm bunu önümüzdeki yaza kadar 38-40 kadar inşallah zorlıcam yapabilirim inşallah ama yazın malesef bırakman zorundayım işimden dolayı teknede çalışıcam aylık haftalık turlar falan o yüzden spor yapamıcam sağlıklı beslenmeye çalışıcam ama diyelim 40 cm kolum oldu en fazla ne kadar küçülürüm

kardeş 33 cm den bir yılda 40 cmye çıkacak bir durumun varsa emin ol senin teknede de uzay mekiğinde de küçülmez aksine büyür :DDd
şaka bir yana tabi böyle bir şey mümkün değil dostum eğer 40 yaş üstü değilsen bir kaç aylık değişim beslenmen aşırı bozuk olmadığı sürece kaslarda atrofiye neden olmaz keyfine bak..
herkese kolay gelsin

kardeş 33 cm den bir yılda 40 cmye çıkacak bir durumun varsa emin ol senin teknede de uzay mekiğinde de küçülmez aksine büyür :DDd
şaka bir yana tabi böyle bir şey mümkün değil dostum eğer 40 yaş üstü değilsen bir kaç aylık değişim beslenmen aşırı bozuk olmadığı sürece kaslarda atrofiye neden olmaz keyfine bak..
herkese kolay gelsin
En büyük korkum göbeğimin bulkta büyümesi yıllardır aynı kilodayım ama göbek gitmiyor iyice büyürmü ki bulk yapınca

bulk yapmak kilo almak demektir ve çalışma neticesinde mutlaka ama mutlaka yağ anlamında kilo artışı olur.fizyolojisini belki sonra anlatırım saf kas almak imkansızdır .alıyorum diyende hatalıdır.
yağ alımı da genetik ve yapısal faktörler neticesinde erkekte göbek kadında basen bölgesine afinite yatkınlık gösterir.
önüne geçmek zordur ancak imkansız değil
definasyon dönemini uzatarak bu sorunu çözebilirsin ancak.
herkese kolay gelsin

bulk yapmak kilo almak demektir ve çalışma neticesinde mutlaka ama mutlaka yağ anlamında kilo artışı olur.fizyolojisini belki sonra anlatırım saf kas almak imkansızdır .alıyorum diyende hatalıdır.
yağ alımı da genetik ve yapısal faktörler neticesinde erkekte göbek kadında basen bölgesine afinite yatkınlık gösterir.
önüne geçmek zordur ancak imkansız değil
definasyon dönemini uzatarak bu sorunu çözebilirsin ancak.
herkese kolay gelsin
Kilo almak isterim güçlenirim hem ama göbekten kastım sanki karnımda top varmı gibi tişört falan giydiğimde belli olmasını istemem anlatabildimmi bel genişlicek illaki ama göbek yağı çok kötü bişe ya

ağırsağlam 5 yıldır falan çalıyor 39 cm kolları var 40 cm kollar için 4-5 yıl gerek (içini doldurmak için)
Ağır sağlam yağsız kas kütlesi yapıyor ona herkez vitaminsiz diyordu bu sene vücudu baya patladı cok iyi oldu ben o şekilde değil önümde az bi zamanım var değerlendirmek istiyorum

Back
Yukarı