bırakıcam kas çalışmayı sanırım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serikas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz daha bilgi verseydin çalışma düzenin yemek düzenin bunlar mı sıktı yoksa ağırılar mı ?
Tabikide karar sana ait kendi yolunu kendin çiz.
Ama sağlıklı bir yaşam için spora EVET spsmiley

bu sporu bilip bilmeden konuştuğun belli 1 haftada sönüyomuşmuş bari polimik yaratma amacın dikkat çekmek mi ? bırakıyosan bırak .

o zaman neden o başarı kaç yıl emeğin ardından çalışmayı bırakınca 1 haftada sönüyor ;)

Sen bırak ya bu sporu bu lafıda ettin ya seninle aynı sporu yapmak istemeyen bir sürü insan olacaktır :D balonu bile bi kenara bıraksan bi haftada tam olarak sönmez :D

Adam 2 hafta salona gidiyor sonra gelişemediğini anlayınca böyle bir başlık açıyor. Yaz yaklaştığı için böyle konular açan ergenler çoğalacaktır. Daha önce biride 1 haftalık gelişimim diye konu açmıştı. Cevap vermeye bile değmez...

allah bize sabır versin 1 muhteşem vg gönüllümüzü daha kaybettik :(

Bırak, hem kendine hem çevrendekilere hem bize bir iyilik yap ;)

Vg'nin altın kuralı, her başlayana ezberletmeli:

NO PAIN, NO GAIN!

ACI YOK, GELİŞME YOK!

Ama benim asıl beklediğim yazlıkçı bombası henüz forumda ortaya çıkmadı. Ne zaman biri çıkıp da hızlı ve zahmetsiz gelişmenin formülünü buldum diyip de synthol tavsiyesinde bulunacak ve Newton gibi buldum buldum buldum diye haykıracak heyecanla bekliyorum. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Forum olarak bizi bırakacağınızdan haberdar ettiğiniz için teşekkür ederiz, kollar ağrımışsa üstüne gitmemek gerek tabi :)

Ancak başlığın amacı gerçekten neydi çözemedik, motivasyon mu istiyorsunuz, dertleşmek mi istiyorsunuz belli değil. Bir vücut geliştirme forumunda böyle bir konu açıp bilip bilmeden yazmak doğru değil.

Tekrarı halinde uyarılmadan troll muamelesi göreceksiniz.

Konuyu kapatıyoruz.

İyi forumlar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı