ya arkadaşlar vucumdan bıktım artık herke benle dalga geçiyor
öncelikle suratım uzun ve burnum çok kötü burnumu hep saklamak zorunda kalıyorum yandan görmesinler diye çünkü yan profilim iğrenç tam bir görüntü kirliliği iğrenç
kaşlarım çok kalın alıyorum alıyorum çıkıyo boyum uzun da değil çok da kısa değil ama sınıftaki tüm kızlar benden uzun kısa olan 2 3 kişi anca var sivilcelerimden de bıktım artık hiç arkadaşım da yok bu nasıl derttir abi ya bıktım artık öldüreceğim kendimi sonunda çok tipsizim öyle böyle değil gülemiyorum dişlerim kötü yani hani derler ya her insanın 1 kusuru vardır tamam kabul ama bende 1000 tane kusur var allah beni neden böyle yarattı ? tipimle sınıyor beni bıktım artıkk dua ediyorum nafile ateist olcağım yakında o duruma geldimm çevremdekilere söylüyorum inancını kaybetme diyolar ama bıktım artık gerçekten yaşıtım kızları çok güzel ben neden böyleyim ? hiç kimse sevmiyor da ayrıca beni ne sevgilim var ne arkadaşım okulda hep yanlızım kimse benimle arkadaşlık yapmak istemiyorum tipimden dolayı dalga geçiyolar özürlü diye halbuki burnumu saklamamın sebebi utanmam yani görememelerini istiyorum bıktım artık yakında intihar edeceğim napmalıyım allaşkına yardımm edin bittim artık zenginde değiliz zaten yurtdışına bile çıkamıyorum
Ve bir kızım bilirsiniz siz güzzelliğe çok önem verirsiniz doğal olarak napmalıyım bıktım artık
kafa_