serhan88 dedi:ya varya şaşırmış bunlar çalışşıpta kas yapmak varken yüzüpte kas yapmak varken bunlar ne ya böyle iğrençler ya arkadaşlar ben woleybolcuyum bu işlerin içindeyim zorunlu olmadıkça ilaç içmeyin içersenizde ne amino ne de buşişiren şeyler benden tavsiye protein için çalışın öyle fazla kasada özenmeyin estetik vücudunuzu yapın sonra gene öylesine güç olsun diye çalışın sakın o resimdekilere özenmeyin iğrenç şeyler o adamdan ne olurki
serhan88 dedi:ya varya şaşırmış bunlar çalışşıpta kas yapmak varken yüzüpte kas yapmak varken bunlar ne ya böyle iğrençler ya arkadaşlar ben woleybolcuyum bu işlerin içindeyim zorunlu olmadıkça ilaç içmeyin içersenizde ne amino ne de buşişiren şeyler benden tavsiye protein için çalışın öyle fazla kasada özenmeyin estetik vücudunuzu yapın sonra gene öylesine güç olsun diye çalışın sakın o resimdekilere özenmeyin iğrenç şeyler o adamdan ne olurki
başka bir bilgede derki,BAKARAK BAŞARIYA ULAŞILSAYDI ÖKÜZ TRENE KONDÜKTÖR OLURDU.edobey dedi:serhan88 dedi:ya varya şaşırmış bunlar çalışşıpta kas yapmak varken yüzüpte kas yapmak varken bunlar ne ya böyle iğrençler ya arkadaşlar ben woleybolcuyum bu işlerin içindeyim zorunlu olmadıkça ilaç içmeyin içersenizde ne amino ne de buşişiren şeyler benden tavsiye protein için çalışın öyle fazla kasada özenmeyin estetik vücudunuzu yapın sonra gene öylesine güç olsun diye çalışın sakın o resimdekilere özenmeyin iğrenç şeyler o adamdan ne olurki
bence çok içine girmişsin biraz dışına çık veleybolcu bile ahkam kestiya helal olsun ne amino asid nede o şişiren şeylerden içmiyeceğiz arkadasım sen yüregini ferehtut.
sende veleybolda zıplama olurmu ne geregi var sakin sakın oynayın oldugunuz yerden vurun topa
BİR BİLGE DER Kİ; HERKES BİLDİĞİ KONUDA KONUSSA DÜNYADAKİ SESSİZLİK ÇILDIRTICI OLURDU...