Bütün tavuk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yaver27
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fırın poşeti ile mi pişiriyorsunuz tüm tavuğu? ben damak tadıma göre pek ayarlayamadım sadece göğüs aldığım için.. sadece suda haşlamayı yada tavada sossuz felan pişirmeyi denedim.. tüm tavuk fikri iyi gibi görünüyor.. bir kaç pişirme tavsiyesi de önerseniz konu hem ekonomik hem de lezzetli olacak gibi duruyor =)

bütün tavuğun en sevdiğim hali, parçalayıp,tuz, karabiber, pulbiber, kekik ve sarımsak ile karıştırıp fırında pişirmek. yanına biraz da ince dilimlenmiş patates çok güzel oluyor.hazır soslar damak zevkime hitap etmiyor. bunun dışında aşağıda ankara tava diye bir konu açmıştım. o şekilde de çok seviyorum tavuğu. göğüs eti ankara tavada güzel oluyor.

Arkadaşlar size tavsiye. Tavuk toptancılarına gidin sporcu olduğunuzu söyleyin. Sürekli tavuk göğsü alacağınızı söyleyin. Size özel indirim yapsınlar. Şuan ki fiyat artışına rağmen, tavuk göğsünün kilosunu 9 liradan aliyoruz.

Arkadaşlar size tavsiye. Tavuk toptancılarına gidin sporcu olduğunuzu söyleyin. Sürekli tavuk göğsü alacağınızı söyleyin. Size özel indirim yapsınlar. Şuan ki fiyat artışına rağmen, tavuk göğsünün kilosunu 9 liradan aliyoruz.
Ben hiçbişey demeden 10 a alıyorum kg sını

balık fiyatları da makul. alabalık 7.90 kafasını pisini temzileyip ayıkladıktan sonra temiz ağırlık kilo 10.50 liraya falan geliyor.

Back
Yukarı