Bü gögüs programının etkisi nasıl olur sizce

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lionss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lionss

Üye
10 15 gün sonra yeniden body ye başlacam 1. ayı bitirdikten sonra bu programı uygulacam gögüs en çok takıldıgım bölgedir desem yalan olmaz gerçekten en çok o bölgeyi şişrmek istiyorum böyle bi program hazırladım sizce etkili olurmu

Benc press
Butter fly
İncline benc press
Dumbell fly
İncline dumbell press

Olur olmasına ama tavsiyem
Bench press
Üst göğüs press
Kelebek
Alt göğüs press

Tabi sana kalmis.

Üst üste press yapmanın zararı var diye biliyorum kas gelişimine yanlış etki yapmaz dimi ? dedigim gibi gögüs kaslarına taktım bi kere :D 7 8 aydır aralıksız aksatmadan karın kası için ugraşıyordum sonuca ulaştıgıma emim şimdide gögüs var :D bide 35 cm kol iyimi sizce kol antrenmanı yapmadım desem yeridir :D

antreman programından once beslenme programını , spor gecmısını , haftalık calısma planını bizi daha iyi aydınlatırsan yardımcı olabılırız

antreman programından once beslenme programını , spor gecmısını , haftalık calısma planını bizi daha iyi aydınlatırsan yardımcı olabılırız

Önceden 1 ay kadar spor yapıp bıraktım bu aralar yeniden başlamayı planlıyorum ilk 2 ayı tamamladıktan sonra bu programı uygulacam
Belenme programı olarakta bunu tasarladım Daha eklemeler yapılıcak ama neler koyacagım hakkında fazala fikrim yok karbon hidratı sadece akşam alıyorum antrenman sonrası suplement destegi kullanmacam
5 yumurta 1 tam 4 beyaz
1 su bardagı yulaf ezmesi yarım yaglı süt ile
2 yemek kaşıgı lor peyniri

Öglen
Tavuk eti fırında kızartma yada mangal olabilir
Yanında yogurt

Akşam
1 tabak makarna yada türevi bişeyler
Yanında zeytin yaglı salata

Back
Yukarı