böyle göğüs mü olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bb de 3.aym aşıri derecede zayıfım biraz kilo aldm ama bazen genellikle sabahları göğüsüm iğrenç duruyor sanki hic spor yapmamis gibi ama bazen öyle bi şişik dolgun duruyor ki aşık oluyorum bu işin aslı ney anlayamadım? (Ama inanılmaz bi fark var)

o ne öyle ya :D
bi ihtimal duruşla alakalıdır hatta duruş bozukluğuylada olabilir düz durmuyorsan göğüs görünmeyebilir fazla düz durursan daha şişik durabilir
yada hiç böyle şeylerle alakalı olmayabilirde:)

ayna ve ışıkla alakalıdır eğer ev ışıgı lamba gibi şeyler aynaya vuruyorsa kas hatların belli olmaz karanlıkta daha cok belli olur .

Aynen isiklardan kaynaklaniyo olabilir ayni aey bendede var banyoda aynaya baktigimda karin kaslarim cok belli olmuyo ama koridordaki aynaya bakinca catir cutur gozukuyo isigin yansimasi ile ilgili.

Meme uçlarıyla alakalı bir durum. Vücut üşüdüğünde veyahut vücuda su değdiğinde ya da duştan çıkıldığında genellikle meme ucu küçülerek göğüslerde cok daha estetik bir görünüme yol açar . Tam tersi vücut ısısı arttığında göğüs uçları büyüyerek büzümüş gibi bir hal alır ve bu da estetik açıdan çok ciddi fark yaratır. Göğüslerin şişkinken ve sönükken meme uçlarında bir farklılık görürsen sebebi budur muhtemelen

Meme uçlarıyla alakalı bir durum. Vücut üşüdüğünde veyahut vücuda su değdiğinde ya da duştan çıkıldığında genellikle meme ucu küçülerek göğüslerde cok daha estetik bir görünüme yol açar . Tam tersi vücut ısısı arttığında göğüs uçları büyüyerek büzümüş gibi bir hal alır ve bu da estetik açıdan çok ciddi fark yaratır. Göğüslerin şişkinken ve sönükken meme uçlarında bir farklılık görürsen sebebi budur muhtemelen
konudaki en mantıklı cevap olmuş. bizi aydınlattığın için teşekkürler :)

Moral için Göğüs çalıştığın antreman sonrası buz gibi duş al ve bak muhteşemliği gör bu zamanlar dışında öyle yakından inceleme :D vücut ısısıyla alakalı birşey bana hep öyle geliyor mesela normal üşüdüğün zaman bile süper durur göğüsler göğüs uçları da sert ve küçücük kalır

Süpersin abi böyle cevap bekliyordum

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı