Bu liseli kısmı bana yazmışşsın galiba 1.si ben liseyi bitireli 6 sene olucak neredeyse 2.si ben kanal d yi izliyosamki hiç bi dizisini izlememişimdir sende eski türk filmlerini çok izliyosun galiba zaten burdaki herkezde yalvarıyodu Türkiyede oku diye tipe bakvay anasını ergenliğe ve tipsizlere bakar mısınız?tipsiz ve özgüvensiz arkadaşlar sadece para,paran yoksa bir hiçsin diye ortalıkta gezinirken ergende vücut yaparak kızların gözdesi olabileceğini sanıyor.sonrada çevrem bana soruyor niye gittin türkiye'den niye burda okumuyorsun diye niye okuyayımki lan hahah tiplere bak.
gençleeer,baylar,centılmınss..kızlar bir algoritma üstüne kurulu değillerdir.paranla tavlayabileceğin kız vardır,vücutla tavlayabileceğin,zekanla tavlayabileceğin,yakışıklılığınla,tatlı dilliliğinle bu böyle gider.sadece para diyen tipsiz ve güvensiz arkadaşları bilkent'e bi göz atmalarını dilerim.gerçi özgüvensiz adam orda yapamaz ama neyse.herkesin bir alıcısı vardır derler ya o laf doğru bak.özgüveni olmayan ezikk büzük ortamda dolanan tiplere öyle kızlar alıcı olur.ben gibi adama herkes alıcı olur ama ben gibi kızlar sahip olur.
sonuç olarak beyler ne para ne bilmemne.kardeşim bu hayatta kendine güvenin olacak.kendin gibi olacaksın.kıza gidipde özgüvensiz bir şekilde yaklaşırsan ki bu hemen anlaşılır merak etmeyin hiç birşey yapamazsınız.bu söylediklerimden para,yakışıklılık bunların önemsiz olduğu fikri çıkmasın.bunlar + puanlardır ama yerine göre değişir.kızdan kıza fark yapar.temelde olan ise senin kendine güvenindir.bu güvenide sana zekan,paran,yakışıklılığın vs.verir.neyin verdiği önemsizdir.kendine güvenin önemlidir.
zengin bir kız için tek önemli şey para diyen liseli.ah be oğlum hayatı kanal d dizilerinden takip edersen olacağı bu sivilceli delikanlı.asıl zengin,doyuma ulaşmış kız için gerekli şey karakterdir,tiptir vs.dir ama para değildir.neyse öğreneceksin hadi bakalım.
liseli değilim ayrıca ünlü ve zengin bayanlar için dedim çok para önemlidir diye ha parasız çok ünlü zengin bir kızla çıktıysanız lütfen video veya resim koyun bizde tebrik edelim yoksa ünü olmayan sıradan bir kızı lise ve üniversite yıllarında az parayla yakışıklılıkla ve konuşmayla etkilersin neyse sonuç olarak parada önemli tipde konuşmada kültürde kendine güvende önemlidir sadece paraylada bir kadını mutlu edemeyedebilirsiniz konuşmasını oturmasını kalkmasınıda bilmek gereklivay anasını ergenliğe ve tipsizlere bakar mısınız?tipsiz ve özgüvensiz arkadaşlar sadece para,paran yoksa bir hiçsin diye ortalıkta gezinirken ergende vücut yaparak kızların gözdesi olabileceğini sanıyor.sonrada çevrem bana soruyor niye gittin türkiye'den niye burda okumuyorsun diye niye okuyayımki lan hahah tiplere bak.
gençleeer,baylar,centılmınss..kızlar bir algoritma üstüne kurulu değillerdir.paranla tavlayabileceğin kız vardır,vücutla tavlayabileceğin,zekanla tavlayabileceğin,yakışıklılığınla,tatlı dilliliğinle bu böyle gider.sadece para diyen tipsiz ve güvensiz arkadaşları bilkent'e bi göz atmalarını dilerim.gerçi özgüvensiz adam orda yapamaz ama neyse.herkesin bir alıcısı vardır derler ya o laf doğru bak.özgüveni olmayan ezikk büzük ortamda dolanan tiplere öyle kızlar alıcı olur.ben gibi adama herkes alıcı olur ama ben gibi kızlar sahip olur.
sonuç olarak beyler ne para ne bilmemne.kardeşim bu hayatta kendine güvenin olacak.kendin gibi olacaksın.kıza gidipde özgüvensiz bir şekilde yaklaşırsan ki bu hemen anlaşılır merak etmeyin hiç birşey yapamazsınız.bu söylediklerimden para,yakışıklılık bunların önemsiz olduğu fikri çıkmasın.bunlar + puanlardır ama yerine göre değişir.kızdan kıza fark yapar.temelde olan ise senin kendine güvenindir.bu güvenide sana zekan,paran,yakışıklılığın vs.verir.neyin verdiği önemsizdir.kendine güvenin önemlidir.
zengin bir kız için tek önemli şey para diyen liseli.ah be oğlum hayatı kanal d dizilerinden takip edersen olacağı bu sivilceli delikanlı.asıl zengin,doyuma ulaşmış kız için gerekli şey karakterdir,tiptir vs.dir ama para değildir.neyse öğreneceksin hadi bakalım.