imRuhestand
Üye

bu vücut kaç aylık bir antreman ve beslenme sonucunda meydana gelir oluşur ?
o kadar kısa süre diyosun yani 1 hafta2buçuk haftada ama protein tozuyla 1buçukkonuya kilit gelir haber vereyim
![]()
hayır ben bir hafta demedim bir buçuk dedim arada baya fark varo kadar kısa süre diyosun yani 1 hafta![]()
vücut'a bakıyorum da pek ahım şahım birşey yok herhalde[DOUBLEPOST=1423217795][/DOUBLEPOST]Bugün başla,yarın akşama böylesin,kararlılık ve disiplinle devam edip bir sonraki günde devam edersen,arnold gibi olabilirsin,daha fazla şişmek istemiyorsan,ronnie coleman gibi filan olmak istemiyorsan 4. gün bırak yoksa,çok şişer ve kötü olursun,saygılar sevgiler.
vücut pek kaslı değil gibime geliyo çok zor olmaz herhaldehayır ben bir hafta demedim bir buçuk dedim arada baya fark var
bende bulk dönemindeyim 1.ayımı tamamladım . Kaslar bulk döneminin sonunda yani definasyon döneminde felan çıkıyor herhalde benim karın kasları var hissediyorum ama yağlardan gözükmüyor vücut yağ oranım %20Arkadaşlar dalga geçmiş ki haklılarda bence . Bu tarz forumlarda genelde insanların amacı jeff seid , Logan Franklin , Zyzz gibi isimler olabilmektir .
İstediğin bu tarz vücutsa basit ama genede sen kafanda küçümseme iyi çalış . Hatta kendinle iddalaş ben mesela şahsi fikrim şuan bulktayım yağlıyım ama yağsız olsaydım ve yeni başlamış olsaydım tahminim 2 3 haftada falan yapardım heralde