böyle bir omuza nasıl sahip olunur!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EroNWs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EroNWs

Üye
Başlıkta söylediğim gibi (omuz,trapez) tam bu adamın ki gibi olmasını istiyorum. nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanızı sevinirim...
yaptıgım hareketler
BARBELL PRESS BEHIND NECK 3*10
AYAKTA DUMBELL YANA AÇIŞ 3*10
YANLARDA AĞIRLIK OMUZ KALDIRMA 3*maksimum
DUMBBELL ALTERNATIVE FRONT RAISE3*10

Eklentiler

• black man.jpg
    black man.jpg
    16,2 KB · Görüntüleme: 677
onunki gibi olamaz cunku onun genetiği oyle sız calısınonun gıbı olmasada omuzlar gene cıkar daha farklı olur omuz calısırkende hareketlerı yavas yap yedırerek yanmayı hısset omuzlar gec gelısıyor cogu kısıde bu problem var yana acmada ivmeyle degılde dık durup yavasca ındırıp kaldırın ındırınce dambılları bacaga yapıstırmayın aralı tutunoda gerılım yapar

adamın yağ oranı çok az. Onunda katkısı olmuştur bence.

resimdeki adam vücudu güzel orantıladığı için omuz güzel gibi durmuş ama okadarda güzel değil yani böyle dolu dolu bir omuz deil anlatamadımda :D neyse :D

onunki gibi olamaz cunku onun genetiği oyle sız calısınonun gıbı olmasada omuzlar gene cıkar daha farklı olur omuz calısırkende hareketlerı yavas yap yedırerek yanmayı hısset omuzlar gec gelısıyor cogu kısıde bu problem var yana acmada ivmeyle degılde dık durup yavasca ındırıp kaldırın ındırınce dambılları bacaga yapıstırmayın aralı tutunoda gerılım yapar

haklısın usta şöyle söyleyim. omuza ben çok ağır kilolar ile girmiyorum ztn, hafif kilo ile çok tekrar ve yanana kadar yapıyorum eskiden ağır kilo ile yapıyodum böyle daha çok verim aldım ama benim istediğim tam olarak o adamın omuz kısmı değil trapez mi oluyo tam olarak bilgim olmadıgından kafanın yan kısmındaki omuz başlarına doğru inen kas grubu benim çalışma programımdaki omuz hareketleti onu yapmaya yeterlimi?
upright rowing hareketine uyuz oluyorum ama sanırım istediğim noktayı o çalıştırıyo. upright rowing altarnetif hareketi varmı ?

ben hiç beğenmedim şahsen.
sadece trapez var. omuz başı küçük omuzlar geniş sayılmaz. büyük bi göğüs var o dikkatimizi kaydırıp güzel gösteriyor

eğer profilinizdeki fotograf size aitse bence daha hoş gözüküyor omuz :)

xxxxxxxx saolasın. omuzlarım iyi ben memnunum ama o omuzdan enseye giden kısmı böyle istiyorum :) daha hoş duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin bahsettigin trapez.
Kaldıkı bence fotodakı arkadasın omzundan cok daha on planda bolgelerı var begenılecek.

Trapez ıcın shrug ve uprıght row yapabılırsın. ;)

Trapezler cok kolay geliştiği için çok yüklenmemeni tavsiye ederim, sonra orantısız oluyor. Zaten çoğu omuz hareketi ona vuruyor birde trapezin üstüne gidersen aşırı şişebilirler.

zevk senin zevkin birşey diyemem lakin özenilecek bir vücudu yok resimdeki elemanın sadece zayıf ve define o kadar omuz yok gibi birşey zaten zayıflıktan trapezleri belirgin biraz o kadar .

Senin bahsettigin trapez.
Kaldıkı bence fotodakı arkadasın omzundan cok daha on planda bolgelerı var begenılecek.

Trapez ıcın shrug ve uprıght row yapabılırsın. ;)

benimde anlatmak istediğim kısım orasıydı ama isim olarak tam bilmediğimden başlıkta omuz ve trapez yazdım. benim istediğim yer trapez. ama dediğiniz gibi trapeze çok yüklenince aşırı şişme oluyosa kalsın böylede iyi vücudum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:35 ----------

bu arada dumbell shrug hareketini yapıyorum trapezlere upright rowing kadar vururmu ?

benimde anlatmak istediğim kısım orasıydı ama isim olarak tam bilmediğimden başlıkta omuz ve trapez yazdım. benim istediğim yer trapez. ama dediğiniz gibi trapeze çok yüklenince aşırı şişme oluyosa kalsın böylede iyi vücudum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:35 ----------

bu arada dumbell shrug hareketini yapıyorum trapezlere upright rowing kadar vururmu ?

z bar ile ters shrug öneririm bütün trapeze vurur.

bana kalirsa bu senin genetiginle alakali benim omuz olcum istemesemde artiyor ama pazulari zorlayarak 1 ayda anca 1.5 santim artirabildim.genetik cok onemli

Dumbell shrug yapsan yeterli. Dumbell' leri kaldırdığında trapezlerin yandığını hissetiğinde aşşa indirceksin, nizami şekilde kaç tekrar yapiyorsan. Kafanın duruşuda önemli
Bazı kişiler kaldırdığında omuzlarını geri doğru döndürerek indiriyor ama ben hiç denemedm. En iyi nasıl vuruduğunu hissediyorsan öyle yapmak lazım.

Son düzenleme:
o fotografta omuz dısında gayet iyi bir vucut var. sen nasıl olduda omuzu begendin hayret doğrusu.

Kesinlikle katiliyorum.. en zayif bölgesi olarak gördüm bende. gögüs ve trapez sayesinde bu eksik yeterince giderilmiş

Back
Yukarı