Böyle birşey yapsam olur mu?? .s

Arkadaşlar ben okuldan bir arkaşımla body e başlıycaktım ama o babasının yanında çalışmaya başlamış ikna edebilirsem giderim diyor ama çok zor ben de çok heveslenmiştim üzüldüm ama babam inşaat teknikeri özel çatı işleri falan yapıyor bir nevi inşaat bana diyor ki en güzel body benim yanımda diyor sizce gitsem mi ayrıca gidip düzenli beslensem kas yapma ihtimalim var mı ??? Yardım .s

kas yapma ihtimalini bilmem (iş düzeyi ne olursa olsun simetrisiz olmaz) Babanın gönlünü kazanırsın bu kesin. bence babanın yanında başla okul başladığındada babana sporu söyle bak o zaman seni daha kolay yazdıracaktır. saygılar.

Spor yapmak ayrı insaatda calısmak ayrı.Yani demek istedigim kas yapmak istiyorsan Vg gitmelisin insaatda calısmakla olmaz o is.Ama diger yandada baban var bence sen git babana yardım et.Sporu sonrada yaparsın.Tesekkurler

İnşaatta çalışırsan kas yapamazsın ama eminim bodycilerden daha güçlü olursun.
(Her bodyciden bahsetmiyorum polemik çıkarmayın)

Teşekkür ederim yardımlarınız için ayrıca ben bodye başlasam da geri kalan 3 günden 2 sinde yine inşaata gitcektim ama nasip olmadı .d .s yorumlar için yine teşekkürler

Arkadasların dedıgı gıbı yasınında bıraz kucuk oldugunu varsayarak soyluyorum, 2-3 ay babanın-aılenın gonlunu kazansan ve bırlıkte calısmak sayesınde babanla dıyalogunu gelıstırsen ınan gelecege hem spor acısından hemde her acıdan ıyı bır yatırım yapmıs olursun.

Back
Yukarı