Arkadaşlar ben bundan 4 sene evvel bir kulüpte yüzüyordum ve antrenmanım yoğundu yarış antrenman programını uyguluyorduk yani epey bir yorucuydu antrenmanlar. kulak problemim yüzünden aniden bırakmam gerekti ve kilo aldım göğüs bölgem epey bir yağlandı şimdi ise fazla kilolarımı verdim ve zayıfım ama göğüs bölgemdeki yağlarımda eskiye oranla azaldı ama gene çoklar benim sorunum şu boyum 1.70 kilom 58 boyuma göre zayıfım ama çok sayılabilecek kadar yağ var göğüs bölgemde bu yağları yaktığımda bölgesel yağ yakımı olmadığı için doğal olarak kilo vericeğim ve dahada zayıf olacağım. yağ yakarken karbonhidrat ve protein ağırlıklı beslenirsem aynı kiloda kalıp yağlarımdan kurtulabilirmiyim ?
Ayrıca tekrar yüzmeye başladım bu yağlarımdan böyle kurtulmayı planlıyorum şekerli ve aşırı yağlı yiyecekleri kestim haftada 6 kere antrenmanım var eski yoğunlukta çalışıyorum ve günde 2 saat antrenmanım düzenli beslenme ile ne kadar sürede kurtulabilirim yağlarımdan (yağ oranımı bilmediğim için tahmini söylerseniz bu antrenmana göre sevinirim)?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Ayrıca tekrar yüzmeye başladım bu yağlarımdan böyle kurtulmayı planlıyorum şekerli ve aşırı yağlı yiyecekleri kestim haftada 6 kere antrenmanım var eski yoğunlukta çalışıyorum ve günde 2 saat antrenmanım düzenli beslenme ile ne kadar sürede kurtulabilirim yağlarımdan (yağ oranımı bilmediğim için tahmini söylerseniz bu antrenmana göre sevinirim)?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler