Bölgesel program mı bütün vücut programı mı?

Arkadaşlar 4.ayımı tamamladım. Fakat spor salonumda programımı hazırlayanlar beni hala bölgesel programa geçirmedi.Size sormak istediğim ne zaman bölgesele geçmeliyim ya da geç mi kaldım? Bana bir program önerebilir misiniz? . programım şöyle:

Dumbell squat 3x18- leg extension 3x16
Bench press 3x8 - incline dumbell 3x10 - incline fly 3x10 ben buna ek olarak pullover 3x10 yapıyorum kendim ekledim.
lat pulldown 3x12 - dumbell row 3x12
Dumbbell Lateral Raise 3x10- shoulder press 3x10(aletle)-dumbell shrug 3x12
concentration curls 3x10-alternating dumbbell curl 3x8
tek kol Dumbbell Triceps Extension 3x10-Triceps Pushdown 3x12-triceps kick back 3x12(bunu da kendim koydum)
Roman chair sit up 3x20- leg lifts 3x30

Arkadaşlar 4.ayımı tamamladım. Fakat spor salonumda programımı hazırlayanlar beni hala bölgesel programa geçirmedi.Size sormak istediğim ne zaman bölgesele geçmeliyim ya da geç mi kaldım? Bana bir program önerebilir misiniz? . programım şöyle:

Dumbell squat 3x18- leg extension 3x16
Bench press 3x8 - incline dumbell 3x10 - incline fly 3x10 ben buna ek olarak pullover 3x10 yapıyorum kendim ekledim.
lat pulldown 3x12 - dumbell row 3x12
Dumbbell Lateral Raise 3x10- shoulder press 3x10(aletle)-dumbell shrug 3x12
concentration curls 3x10-alternating dumbbell curl 3x8
tek kol Dumbbell Triceps Extension 3x10-Triceps Pushdown 3x12-triceps kick back 3x12(bunu da kendim koydum)
Roman chair sit up 3x20- leg lifts 3x30

yerinde olsam tüm vücut antrenmanlarında devam ederdim. Bölgesele geçme gereği niye duydun ?

Henüz 4. ayındasın, gelişmen mi yavaşladı ? Fazla mı yoruluyorsun ? Program sıkıcı mı gelmeye başladı ? Bütün sorunlarına alternatif çözümler getirebilirim, ama henüz daha bölgeseli önermem.

Not: Tüm vücut antrenmanı, yalnızca, bir günde bütün vücudu çalışmak değildir. Üst-Alt vücut bölünmesi yapılabilir.Değerlendir.

Back
Yukarı