Az yesem de göbek çıkıyor

Evet arkadaşlar konun başlığında da belirttiğim gibi az yesem de yemek ekmeksiz göbeğim çıkıyor ben bu göbeği nasıl düz bir şekle sokarım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :))

Bi gün cebine kağıt kalemi koy ne yersen yaz.En ufak bir şey yesen dahi yaz sonra internetten kaç kalori olduğuna bak.
Arkadaşım spora başlamak istediğini söylemişti idmana benimle beraber geliyodu ben kilo almaya çalışıyodum o vermeye adam benden çok yiyodu neden kilo veremiyorum diye bıdı bıdı konuşuyodu.
İnş. senin durumunda böyle değildir.Bi hastalığın yada bi ilacın yan etkisi yoksa güzel bir diyet ve spor ile kilo vermemek imkansız.

Bi gün cebine kağıt kalemi koy ne yersen yaz.En ufak bir şey yesen dahi yaz sonra internetten kaç kalori olduğuna bak.
Arkadaşım spora başlamak istediğini söylemişti idmana benimle beraber geliyodu ben kilo almaya çalışıyodum o vermeye adam benden çok yiyodu neden kilo veremiyorum diye bıdı bıdı konuşuyodu.
İnş. senin durumunda böyle değildir.Bi hastalığın yada bi ilacın yan etkisi yoksa güzel bir diyet ve spor ile kilo vermemek imkansız.
kollarım sırtım felen zayıf kaburgalarım sayılır ama göbek var[DOUBLEPOST=1387571526][/DOUBLEPOST]
kaç kilosun boyun kaç ?
60 kiloyum boyum 1.75

hocalarım daha iyi bilir ama tahminimce yağ oranın yüksek , ben 180 boy 68 kiloyum yaklaşık %17 yağ oranım var ve biraz göbek var

yağ oranın fazladır kardiyo çalışmalarına yönel kalkınca güne suyla başla antremanda bol tüket yağ yakımına yardımcı olur

Batu doğru söylemiş sabah kalktığında 2 bardak ılık su iç damarları temizleyip kandaki yağ oranını düşürdüğü bi gerçek.
Zayıfsın ama göbeklisin kardiyodan çok karın çalışmaya odaklanman daha iyi olur diye düşüyorum tabi kardiyoda yap.

Back
Yukarı