Az agirlik cok tekrarmi cok agirlik az tekrarmi? 4x15

Hangisi daha iyi gelistirir

• Total voters
    8
Merhaba arkadaslar ben baslayali 1 ay olfu ve hocam ilk ay 3x15 yaptiriken simdi 4x15 yaptiriyor ancak agirlik arttirmiyoruz. Ve bence biraz hafifde. Gördüğüm kadariyla herkez 8 12 tekrar yapiyor sizce mesela dumbelda 5 kg ile 4x15 mi daha iyi olur yoksa 7,5 yada 10 kilo ile 3x 8-10 mu daha iyi olur? Yada iki programin farkinedir neye yararalar

Ben basladigimdan beri piramit seklinde calistim 3-4 set olarak ornegin dumbell hummerda ilk set 8 kg 12 tekrar 2. Set 10 kg 10 tekrar 3. Set 12 kg 8 tekrar.hacim kas kutlesi istiyorsan 6-15 arasi tekrar sayin olmali ama en ideali 8-12 dir.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8-10-20 tekrar yeni başlayan ve hatta bir çok sporcu için önemsiz. Önemli olan her antrenmanda ilgili ağırlığı arttırmak. Bunu ilk hedefin olarak belirleyip set x tekrar'ı bu artışı sağlayabilecek şekilde belirlemelisin.

Ben 8x4 ağır çalığımda acaip güç artışı oluyor. 12x4 çalıştığımda damarlar ve pump acaip oluyor ikisindede kas kazanamı güzel oluyor ama buna dikkat ettim yani soru şu güç kuvvet mi? Parçalı damarlı mı?

Ben 8x4 ağır çalığımda acaip güç artışı oluyor. 12x4 çalıştığımda damarlar ve pump acaip oluyor ikisindede kas kazanamı güzel oluyor ama buna dikkat ettim yani soru şu güç kuvvet mi? Parçalı damarlı mı?
aslında parçalı damarlı daha güzel ama bende yag oranı 15 olduğu için pek faydası olmayacaktır şuan. şuanda güç yapıp ileride parçalama gibi bir şansım varmı.

8x4 diyince savaş cebeci programlarından biri sandım ama 12x4 nedir 12 set 4 tekrar mı yoksa 12 tekrar 4 set mi diyecektiniz de öyle yazdınız

8x4 diyince savaş cebeci programlarından biri sandım ama 12x4 nedir 12 set 4 tekrar mı yoksa 12 tekrar 4 set mi diyecektiniz de öyle yazdınız
[DOUBLEPOST=1491976984][/DOUBLEPOST]12 set 4 tekrar diye bişemi olur
Tabiki 12 tekrar 4 set diğer türlüsünün kimsenin aklına gelceğini bile tahmin etmedim benim hatam

Back
Yukarı