Ayva Gibi Bir Göbek (Resimli)

Grievous

Yeni Üye
Arkadaşlar şimdi ben 175 boyunca 62 kiloyum. Geçen sene Haziran-Temmuz-Ağustos aylarında body yaptım ve okul dolayısıyla bıraktım ve bırakınca göbek çıktı. 4 ay önce yeniden başladım gayet iyi gidiorum. Fakat her ayna baktığımda ayva şeklinde bir göbek görmekten sıkıldım. Bazıları kas yaptıkça kaslar göbeği dışarı doğru iter diyor. Ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Cardio yapmak iyice zayıflatır zaten 62 kiloyum.. :( Göbeğim aşağıdaki gibi ;

2wpic6q.jpg

Bu göbeği hareketlerle eritemezmiyim. Bilyorum bölgesel zayıflama yok ama cardio yada gerek yok bence. Fikirlerinizi bekliyorum...

Bu arada vucut yağ oranım %13...

duhduhduhduh

diyet ve cardio yapmaktan başka seçeneği yok ayrıca kas yaptıkça kaslar göbeği dışarı iter mantığı duyduğum en saçma şey

Carnitine yağ yakıcı alıp cardio yap yada yağ yakıcı ile yoğun bir karın egzersizi.spor mağazalarında termal tuz satılır onu göbeğini eritmekte kullanabilirsin.Cardio yapmasan bile illa ki karın egzersizi yapmalısın.

diyet ve cardio yapmaktan başka seçeneği yok ayrıca kas yaptıkça kaslar göbeği dışarı iter mantığı duyduğum en saçma şey

Diyet cardio iyice zayıflatır benim amacım kilo almak... gerçekten arada kalmak en kötü şey

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:33 ----------

Carnitine yağ yakıcı alıp cardio yap yada yağ yakıcı ile yoğun bir karın egzersizi.spor mağazalarında termal tuz satılır onu göbeğini eritmekte kullanabilirsin.Cardio yapmasan bile illa ki karın egzersizi yapmalısın.

Carnitine ve yoğun karın egzersizi gerçekten kurtarabilirmi beni ??

Diyet cardio iyice zayıflatır benim amacım kilo almak... gerçekten arada kalmak en kötü şey

sonuçta temiz kas kütlesi istemiyo musun

62 kilosun yağlarını yaktın atıyorum 60 oldun bu daha iyi yağ oranın daha düşük olucak çünkü ama kas olarak verirsen o kiloyu durum değişir ondan sonrada yağsız olarak kilo almaya bakardım yerinde olsam

çalışırken o göbek gibi çıkıntıyı terletecek bişey takmaya başladım bakalım sonuç ne olacak.

Çok büyük bi etki edeceğini sanmıyorum. Zaten o bölgedeki yağlar en inatçı yağlar. İnsanoğlu ve sixpack arasındaki son engel :D. Bence yağ yakıcıyla beraber kardio yapsan kurtulursun. Kilo veririm diye korkma bence. 2 kilo yağın ne kadar hacim kapladığını görsen böyle düşünmezsin. Beslenmene dikkat ederek cardio+diyet seni o göbekten kurtarır.

Back
Yukarı