Ayva göbek nasıl eritilir?

*Arkadaşlar 5-6 yıl boyunca futbol oynadım.3 yıl lisanslı.Futbolu bıraktıktan sonra ayva göbek oluştu.Bol bol mekik çekiyorum.Sık sık azar azar yemek yiyorum.Sadece bol bol su içiyorum.

Bu göbeği eritmek için yapılabilecek egzersizleri söylermisiniz?

Birde göğüs kası geliştirmek için ne gibi egzersizler yapmam gerekir?

Boy:1,68 Kilo: 60

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

arkadaş şu forumda konu kirliliği yapma dönemi başladı.Lütfen arama yapın kaliteyi düşürmeyin gerçekten faydalı konular unutulup gidiyor.

Bölgesel zayıflama yoktur yapacağın mekikler karın kaslarını güçlendirir fakat milyon mekik çeksen de üzerinde yağ varsa görünmez.Yağı yakmak için(senin tabirinle eritmek) düzenli cardio ve diyet gerekmektedir.Bunun içinde zahmet olmazsa arama yapmanız gerekiyor.

Düzenli bir beslenme planı ve cardio egzersizleri yaparsanız istediğiniz sonuca ulaşırsınız. Bunun yanında forumda arama yaparsanız göğüs kaslarınızı geliştirebileceğiniz egzersizleri öğrenebilirsiniz.

Arkadaşlar çok özür dilerim fakat bilgisayarım uzun süredir serviste.Yeterli araştırmayı telefondan yapamıyorum.Bölgesel yağlanmayı eritmek değilde vücut yağlarını yakmayı hızlandıran egzersizleri sorucaktım. İlgilendiğiniz için teşekkürler..

Back
Yukarı